Εντυνε την κόρη της με απαίσια ρούχα για να την τιμωρήσει

0

Εντυνε την κόρη της με απαίσια ρούχα για να την τιμωρήσει

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το πρόβλημα του εκφοβισμού στα σχολεία γίνεται όλο και εντονότερο στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μια μητέρα στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών όμως, βρήκε έναν τρόπο για να δώσει ένα μάθημα στην κόρη της, μετά από παράπονα του σχολείου, ότι εκφόβιζε άλλα παιδάκια.

Η δεκάχρονη τιμωρήθηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η μικρή Κέιλι, εκφόβιζε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο, κοροϊδεύοντας την επειδή φορούσε ρούχα που δεν άρεσαν στην Κέιλι. Μετά από καταγγελίες του σχολείου, η μητέρα της Αλι, αποφάσισε να προβεί σε μια τιμωρία για την κόρη της που θα της έδινε ένα σημαντικό μάθημα. Με το σύστημα «οφθαλμός αντί οφθαλμού» η Άλι, αποφάσισε να ντύσει την Κέιλι με παλιά ρούχα που βρήκε σε μαγαζί με μεταχειρισμένα για δύο ημέρες, ώστε να καταλάβει η μικρή πόσο άσχημο είναι να σε κοροιδεύουν για τα ρούχα σου.

Η μαθήτρια που υπέστη τον εκφοβισμό δεν ήθελε να ξαναπάει σχολείο και οι γονείς της κατήγγειλαν το περιστατικό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Κέιλι της έλεγε πως είναι ντυμένη σαν «γλοιώδες κορίτσι» και έσκιζε τα ρούχα της για τρεις εβδομάδες.

Ετσι η Άλι, μίλησε στην κόρη της προσπαθώντας να της εξηγήσει ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε. Η μικρή Κέιλι όμως δεν την άκουσε και συνέχισε την επιθετική της συμπεριφορά απέναντι στη συμμαθήτρια της. Ετσι η μητέρα της, αποφάσισε να λάβει δραστικότερα μέτρα και πήγε σε μαγαζί με μεταχειρισμένα, βρήκε τα χειρότερα φορέματα που μπορούσε και ανάγκασε την κόρη της να τα φορέσει στο σχολείο.

Η μαθήτρια έκλαψε όταν αντίρκυσε τα φορέματα που της υπέδειξε η μητέρα της να φοράει, αλλά αποκάλυψε οτι μετά την καζούρα των συμμαθητών της έμαθε το μάθημα της και ζήτησε συγνώμη απο την συμμαθήτρια της. Δείτε σε φωτογραφίες τα απαίσια φορέματα που αναγκάστηκε να βάλει στο σχολείο η 10χρονη Κέιλι.

Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *