07/05/2024

Δείτε το άλλο βαρύ πυροβολικό του Λογοθέτη, Θ. Μουζάκη. Είναι μαθητής του Κακαβά; [video]

9

Θ.Μουζάκης: το άλλο βαρύ πυροβολικό είναι μαθητής του Κακαβά; – Λογοθέτης τα βάζει με τον Τσοβόλα [video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μουζάκης με το βλέμμα στον ΔήμαρχοΔείτε το άλλο βαρύ πυροβολικό του Κ. Λογοθέτη να προασπίζεται με περισσή πυγμή τις πολιτικές αποφάσεις του Αρχηγού. Δεν είναι τυχαίο που σε όλη τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Αντιδήμαρχος κοιτάζει τον Δήμαρχο και απευθύνεται σε εκείνον λες και δεν συναντιούνται αλλού να τα πουν.
Ισορροπώντας ανάμεσα σε ποιητικές διατυπώσεις για κάποιους που δεν άντεξαν το πολύ φως και ρεαλιστικές διαπιστώσεις, υπερασπίστηκε την ακολουθούσα πολιτική του Δημάρχου δηλώνοντας ότι δε θέλουν να κατασκευάσουν ενόχους και δεν μπορεί να ακούει κάθε φορά για γνωμοδότηση Τσοβόλα που έχει πάρει το δρόμο της. Θα λέμε κάθε μέρα τι παραλάβαμε, διερωτήθηκε και προέτρεψε τον Δήμαρχο να μην ξαναπάει σε συνεντεύξεις επειδή οι συνεντεύξεις κάνουν κακό, για να μην μάθει ο κόσμος τι έχει γίνει.
Έθεσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα: Γιατί δεν προβλέφθηκε να γίνει πάρκινγκ σε ένα έργο 20 εκατομμυρίων; Τόνισε ότι αν αυτό το έργο δεν το αγαπούσε η Δημοτική πλειοψηφία, θα είχε μπει λουκέτο τώρα. Και έκλεισε αναφερόμενος στον όρο ξεπούλημα που με έμφαση δεν το δέχτηκε. Δείτε τα VIDEO 

[youtube=http://youtu.be/Mislmz1H_M4]

Παραθέτουμε το τέλος της διαμάχης όπου ο κ Κακαβάς απάντησε επί προσωπικού στο “όλα στο φως” και ορισμένοι Δημ Σύμβουλοι διαφωνούσαν για το ποιος αντέχει το περισσότερο φως. “…Όλοι αυτοί που διατελούσαν μαθητές του υποφαινόμενου μας λένε ποιος αντέχει..” είπε χαρακτηριστικά και αυτό πυροδότησε αντιδράσεις.

[youtube=http://youtu.be/A55N5J_SiUY]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “Δείτε το άλλο βαρύ πυροβολικό του Λογοθέτη, Θ. Μουζάκη. Είναι μαθητής του Κακαβά; [video]

  1. Όποιος φωνάζει δεν έχει δίκιο έλεγε ο παππούς μου

  2. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟ 11.5ΟΟ.ΟΟ ΕΥΡΩ ΕΦΘΑΣΕ__ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΦΘΑΣΑΝ 20.000.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!!ΡΩΤΑ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΑΝ 8.000.000 ΧΡΕΗ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ Η ΟΧΙ?????

  3. Άντε ρε μάθε να βάζεις τις λέξεις σε μια σειρά και μετά να βγαίνεις να μιλάς για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι λες!! Η αλήθεια είναι απλή όταν λες ψέμματα μπερδεύεσαι!

  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ

  5. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΑΒΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΩΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!!!ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΑΝΤΡΙ ΤΩΡΑ??

  6. ti na to kanei o Kakavas to mantri tou kosta pou einai etoimo na pesei ! Tha ftiaxei diko tou mantri kai tha paraklate avrio na mpeite

  7. Ο Μουζάκης να κοιτάξει τα θέματά του[καθαριότητα] και για να έχει άποψη για την ανώνυμη εταιρεία του Δήμου ας μπει στο ΔΣ για να δούμε πόσο αντέχει???Αερολογίες, για να στηρίξει τον Δήμαρχό του, που έχει απογοητεύσει τους πάντες, δεν τις ακούει κανένας.’Οταν έρθει η ώρα του Εισαγγελέα να δώ ΜΟΥΖΑΚΗ τι θα λες????

  8. 20.000.000 ευρω εργο και δεν προβλεφθηκε να γινει ενα παρκιγκ!!!!!!πολυ σωστο και ευλογο το ερωτημα του κ.Μουζακη!!Αναπαντητο βεβαια…

  9. ΟΠΑ ΡΕ 15.45 ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ?Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2010!!!!!ΤΙ ΣΟΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!!!ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *