24/04/2024

Δήμαρχος για ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ: “Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι, αύριο όμως δεν ξέρουμε τι θα γίνει” [VIDEO]

14

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να εμποδίσει την έλευση των μεταναστών στο Λουτράκι. Ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα που θα πάρουν οι ξενοδόχοι είναι καλά και προκαταβολικά, οπότε αν πει ο Δήμαρχος να μην το δεχτούν θα του πουν οι ξενοδόχοι να τα γεμίσει αυτός τα ξενοδοχεία. Ο Δήμαρχος είπε ότι μέχρι ώρας δεν ξέρει κάτι αλλά δεν αποκλείει ότι στο μέλλον οι μετανάστες θα έρθουν. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

14 thoughts on “Δήμαρχος για ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ: “Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι, αύριο όμως δεν ξέρουμε τι θα γίνει” [VIDEO]

  1. Το δημοτικό συμβούλιο έβγαλε ψήφισμα που να λέει ότι είναι ανεπιθύμητοι οι μετανάστες; Τι έκανε η δημοτική αρχή για να εμποδίσει την καταστροφή που λέγεται προσφυγικό να παρασύρει το Λουτράκι; Να πάει να πιάσει τους βουλευτές να μην φέρουν κανένανε.

  2. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΝΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ. ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

  3. Χα χα χα τι να πει στους Βουλευτές αφού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλα τρεις η Κορινθία είναι αυτοί που παρακαλάνε να γεμίσει η Ελλάδα μετανάστες

  4. ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΨΥΧΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!! ΕΧΘΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!!

  5. ΜΡε παιδιά μην γινόμαστε ρατσιστές. Άνθρωποι είναι σαν κι εμάς πεινάνε και πονάνε. Θα κάνουμε λίγο υπομονή να πάνε στις χώρες που θέλουν να πάνε και μετά θα γίνουν όλα όπως ήταν πριν.

  6. Βλέπετε είναι καλά τα λεφτά και τα δίνουν μπροστά εξαθλίωσαν το Έλληνα και τον άφησαν να παρακαλάει για λίγα λεφτάκια αν είναι για να γίνουμε εδώ η χαβούζα της Ευρώπης! Η πιο όμορφη χώρα του κόσμου εξαθλιωμένη γεμάτη κακομοίρηδες αλλόθρησκους άπλυτους και επικίνδυνους λαθρομετανάστες. Ποιος φυσιολογικός τουρίστας θέλει να κάνει διακοπές σε μια τέτοια Ελλάδα;!!!

  7. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΖΝΑΣΤΕΣ;

  8. Εγώ λέω να γίνει δημοψήφισμα για να αποφασίσουν οι μόνιμοι κάτοικοι για να μην πω μόνο οι δημότες αν θέλουν λαθρομετανάστες

  9. Λαμπόγιαλο στα λόγια κοτούλα στην πράξη είσαι κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκες Γιώργο.

  10. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥΜΠΙΤΟΥΣ.

  11. Μαγκιά αγαπητέ κύριε Δήμαρχε είναι να κάνεις τα δύσκολα να αντιστέκεσαι και να μην αρκείσαι λέγοντας τι έχει ακουστεί στην πόλη. Η πόλη είναι δική σου σου την έδωσαν οι δημότες για να την διαχειριστείς και να την υπερασπιστείς. Δεν σε κάναμε δήμαρχο επειδή είσαι ωραίος σε κάναμε δήμαρχο επειδή πιστέψαμε ότι είσαι μάγκας και τσαμπουκάς. Φλώρο είχαμε τον προηγούμενο δεν χρειαζόμασταν κι εσένα.

  12. δήμαρχε,μπήκες στο παιχνιδάκι των επαγγελματιών ανθρωπιστών που τα κονομάνε απο τους μετανάστες και παριστάνουν τους φιλάνθρωπους με ανταμοιβή;;;αυτοί είναι κοινοι μαυραγορίτες….λοιπόν σαν δημότης έχω απαίτηση απο τον δήμαρχό μου να φανεί και να σταθεί αντάξιος της θεσμικής του θέσης ,η οποία του επιβάλλει να παίρνει τις σωστές για το ΄συνολο των δημοτών του,αποφάσεις σε κρίσιμα θέματα ,που αφορούν την ζωη και την ασφάλεια των οικογένειών των…………αν δεν έχεις την ικανότητα ,το ανάστημα και την δύναμη να πράξεις το καθήκον σου,τουλάχιστον μην μειώνεις τον εαυτό σου κάνοντας τέτοιες καφενόβιες δηλώσεις….όσον αφορά τους ξενοδόχους(ποιοί είναι άραγε αυτοι;;;μήπως οι τράπεζες με τα κατασχεμένα;;;;;),να τους πείς να κοιτάξουν να αναβαθμίσουν τα ξενοδοχεία τους ,και αν θέλουν να κάνουν αρπαχτές μέσα στην δυστυχία των άλλων ,εσυ ως δήμαρχος δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις παιχνιδάκι μαζί τους ,αλλά να κοιτάξεις την ασφάλεια και το όφελος της πόλης σου…….. μην είσαι εσύ αυτός που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου………με ανησυχία ,ένας δημότης……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *