08/05/2024

Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 2 Τοποθετήσεις αρχηγών παρατάξεων

1

Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 2 Τοποθετήσεις αρχηγών παρατάξεων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΜικρογραφίαΜικρογραφία

Τι έγινε με την καταγγελία του κ Δοσσαρά που έκανε στο προηγούμενο συμβούλιο; Δεν έχει ο κ Δήμαρχος να απαντήσει τίποτα; Ερωτήματα που έθεσε ο  κ Γκιώνης , όπως και για το με ποια απόφαση συμμετέχει ο Δήμος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και σε κάποιο ράλυ που γίνεται  στην περιοχή. Πότε θα φτιαχτεί ο φωτισμός στον Δήμο; Έθιξε το θέμα της “δωρεάν” ιστοσελίδας που αναπτύξαμε ήδη σε προηγούμενο άρθρο μας και φυσικά το θέμα της Soussaki Logistics.

Ο κ Παύλου αναρωτήθηκε για τα καθήκοντα του Δ Δέδε, ως θεματικού Αντιδημάρχου αν θα επεκτείνονται σε όλο τον Δήμο ή μόνο στην πολεοδομία των Αγίων Θεοδώρων. Εξεδίωξε τους αιρετούς συμβούλους ο κ Δ Δέδες από το τοπικό συμβούλιο των Αγίων επειδή συζητούσαν στον χώρο; Αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του νερού Λουτρακίου, αλλά και το θέμα της συγκεκριμένης εταιρείας εμφιάλωσης που έχει απασχολήσει εντόνως το Δημοτικό Συμβούλιο στο παρελθόν.

Ο κ Πετρίτσης μίλησε για το θέμα της ΔΗΚΕΠΑΘ, τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, την εικόνα που παρουσιάζει ο κεντρικός δρόμος του Λουτρακίου , αλλά και για τη συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στον Πρόεδρο της ΤΚ Λουτρακίου – Περαχώρας Γ Μπάκο κατά τη διάρκεια του εορτασμού της μάχης της Περαχώρας. Θεώρησε ο κ Πετρίτσης ότι ο Δήμαρχος δεν επέδειξε σεβασμό προς το θεσμικό ρόλο του κ Μπάκου, αλλά και την πρέπουσα ψυχική γενναιοδωρία που αρμόζει σε έναν Δήμαρχο.

Για να δείτε τα βίντεο πατήστε

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rqahB-A1T9s]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x8AODOeegN4]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hI6zuzLkuf8]

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 2 Τοποθετήσεις αρχηγών παρατάξεων

  1. Σαν πολύ δεν κόπτεται ο Παύλος για τον Προβή;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *