25/04/2024

Όλα τα video από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 1

1

Όλα τα video από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 1

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δημοτικό Συμβούλιο 12 10 2012 Δήμος Λουτρακίου - Αγ. ΘεοδώρωνΟ νέος Πρόεδρος ήρθε με δυναμικές διαθέσεις και αποφάσισε να βάλει τάξη. Εξέφρασε την πρόθεσή του να συγκαλεί εκτός των υπολοίπων μια φορά το μήνα συνεδριάσεις με ένα μόνο θέμα μείζονος σημασίας όπως το θέμα του Προαστιακού. Αποφάσισε να τηρήσει αυστηρά το χρονικό όριο των ομιλιών, μάλλον από την επόμενη φορά γιατί τώρα δεν τα κατάφερε, βέβαια δέχτηκε πιέσεις.

Με το καλησπέρα σας ο κ Δήμαρχος ανακοίνωσε το δυσάρεστο για την αποπληρωμή του έργου του Βιολογικού των Αγ. Θεοδώρων ότι θα ανακληθεί από το Ταμείο Συνοχής το ποσό των σχεδόν 5 εκατομμυρίων και θα αποδεσμευτεί το ποσό των σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ αφενός επειδή το έργο δε λειτουργεί και αφετέρου επειδή οι δαπάνες κρίθηκαν ως μη επιλέξιμες.

Η κ Δέδε – Βλαστάρη στα νέα της καθήκοντα εξέθεσε τα προβλήματα των Αγίων Θεοδώρων σε τόσο μελανά χρώματα που μάλλον οι αρμόδιοι θα πρέπει να αισθάνθηκαν άβολα για τα προβλήματα καθημερινότητας που δεν επιλύονται εδώ και καιρό, αλλά και για την ανάγκη κοινωνικής ευαισθησίας, όπως και για τους λογαριασμούς του νερού που ήρθαν όλοι μαζί με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι οικονομικά ασθενείς να ανταποκριθούν.

Για να δείτε τα βίντεο πατήστε 

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fnEPXxqxnYc]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bbzEAi4I7UE]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mmJwAXZ-kpI]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bEa_buW0b7c]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Όλα τα video από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 1

  1. Σιγά σιγά να μπαίνει τάξη στο συμβούλιο. Ο Νικολάου δείχνει να έχει πυγμή και ξέρει να μιλάει και τη γλώσσα του σαλονιου και τη γλωσσα του λιμανιου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *