19/04/2024

Υπό κατάληψη ξανά το ΑΠΘ

0

Οι διαδηλωτές μετά από πορεία κατέληξαν στο Τμήμα Θεάτρου το οποίο και κατέλαβαν σπάζοντας τις κλειδαριές στον εξωτερικό χώρο

Υπό κατάληψη βρίσκεται το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επί της Eγνατίας οδού από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι αντιεξουσιαστές κατέληξαν στο Πανεπιστήμιο την Πέμπτη, έπειτα από πορεία που έκαναν στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.
Οι διαδηλωτές, αφού κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης περνώντας και από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, κατέληξαν στο Τμήμα Θεάτρου το οποίο και κατέλαβαν σπάζωντας τις κλειδαριές στον εξωτερικό χώρο.

Παράλληλα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν ότι ο χώρος αυτός θα μετατραπεί σε κέντρο αγώνα για τις επόμενες κινήσεις τους.

Εν τω μεταξύ, αντιεξουσιαστές, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, ως αντανακλαστική κίνηση στην εκκένωση των τριών καταλήψεων, προχώρησαν στην κατάληψη της παλιάς εγκαταλελειμμένης ταβέρνας ΛΑΔΑ στις 40 εκκλησιές της Θεσσαλονίκης, στην πάροδο Σκουφά δίπλα στο θέατρο της Γής.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *