09/05/2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝ¨ συγχαίρει τον ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους για την κατάκτηση του Challenge Cup

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝ¨ συγχαίρει τον ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους για την κατάκτηση του Challenge Cup

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝ¨ Λουτρακίου συγχαίρει τους αθλητές-προπονητές Χάντμπολ καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Α.Ο ΔΙΟΜΗΔΗ Άργους για την μεγάλη τους επιτυχία κατάκτησης του Challenge Cup της δεύτερης μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης του αθλήματος.

Η φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του φίλου σωματείου του Άργους καθώς και η κατάκτηση του τροπαίου , για πρώτη φορά μάλιστα στα χρονικά του Ελληνικού Χάντμπολ και ιδιαίτερα από μια επαρχιακή ομάδα όπως ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ καταδεικνύει τις ικανότητες πού έχουμε ως λαός και κοινωνία όταν θέτουμε στόχους και εργαζόμαστε με σοβαρότητα και προσήλωση { πέραν των οικονομικών συνθηκών } μπορούμε και φθάνουμε ψηλά.

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει τον ΔΙΟΜΗΔΗ για την δυνατότητα πού έδωσε στους αθλητές μας αλλά και στο φίλαθλο κοινό της περιοχής μας να παρακολουθήσει τους δύο εξαιρετικούς αγώνες πού έδωσε η ομάδα του Άργους στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας ¨Γ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ¨ για την προημιτελική και ημιτελική φάση του θεσμού με την Ελβετική Kriens της Λουκέρνης και την  Ισδραηλινή Maccabi του Τέλ-Αβίβ αντίστοιχα.

Η ευκαιρία της έμμεσης φιλοξενίας πού παρείχαμε σ’ εσάς και στους αντιπάλους σας μας κάνει να αισθανόμαστε ότι και εμείς βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτήν την ιστορική για την χώρα μας και το άθλημα της Χειροσφαίρισης πορείας σας .

Πιστεύουμε ακράδαντα πώς κατά την νέα αγωνιστική περίοδο 2012-2013 όπου και οι δύο ομάδες ΔΙΟΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ θα αγωνίζονται από κοινού στην ίδια Α1 Εθνική Κατηγορία  θα ξαναζήσουμε τέτοιες όμορφες στιγμές πού ιδιαίτερα ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει.

Το ΔΣ

του Α.Ο ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝ¨

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *