Τουρίστες και απλοί πολίτες θα ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ τους ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!! Γελάμε για να μην κλάψουμε

6

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΑΝΕΙ !
Αυτό προτείνεις ΓΙΑΝΗ;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τουρίστες και απλοί πολίτες θα ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ τους ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!! Γελάμε για να μην κλάψουμε, Βαρουφάκης,ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΑΝΕΙ ! Αυτό προτείνεις ΓΙΑΝΗ;Σχέδιο του Υπ. Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής με κατασκοπείες. Θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου απλοί πολίτες για να γίνουν καταδότες φοροφυγάδων!

Ποιοί είναι οι υποψήφιοι καταδότες; Μα φυσικά αυτοί που δεν έχουν σταθερό εισόδημα, πάντα ο ρουφιάνος ξεκινούσε από ανάγκη και συνέχιζε από αληστία.  Σήμερα λοιπόν απευθύνονται σε φοιτητές, ανέργους και νοικοκυρές, αλλά και όσους θέλουν να συμπληρώσουν τα πενιχρά τους εισοδήματα, δηλαδή σε συνταξιούχους, χαμηλόμισθους κ.λπ., Θα παρακολουθούν λοιπόν, με διακριτικό τρόπο τις επιχειρήσεις μέχρι να διαπιστώσουν ότι ο επιχειρηματίας φοροδιαφεύγει και θα ενημερώνουν άμεσα τις φορολογικές αρχές προκειμένου να έρθουν για έλεγχο!

Θα έχουν το δικαίωμα και να βιντεοσκοπούν τη στιγμή που ο επιχειρηματίας φοροδιαφεύγει.

Το ρεζιλίκι μας θα το μάθουν και στο εξωτερικό αφού θα επιστρατεύσουν και ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ στο ρόλο του κατασκόπου!

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΑΝΕΙ !
Αυτό προτείνεις ΓΙΑΝΗ;

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Τουρίστες και απλοί πολίτες θα ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ τους ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!! Γελάμε για να μην κλάψουμε

  1. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ”ΡΑΜΠΟ” ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ…

  2. Ιδανικη λυση ειναι η αμφιπλευρη εμπιστοσυνη πολιτειας και πολιτων

  3. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ (από δαμανάκη μέχρι βενιζέλο) ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ…

  4. Και οι καθαριστριες να ψαχνουν τα γραφεια και τους καδους

  5. αμφιπλευρη εμπιστοσυνη δεν υπηρξε ποτε. το τι συμβαινει με εφοριακους, πολεοδομους κλπ ειναι γνωστο σε ολους μας. αφου δεν γινεται σωστη δουλεια απ αυτους, τι κακο εχουν οι φοιτητες να αναλαβουν να κανουν σωστα τη δουλεια? γιατι θα ειναι ρουφιανοι? δεν θελουμε ολοι να παταχθει η φοροδιαφυγη? γιατι καποιοι να πληρωνουν κ καποιοι οχι? με καποιο τροπο πρεπει να γινει κι αυτο επιτελους……..

  6. Ομολογουμενα ουτε “Το Κουλούρι” ουτε ¨”Το Βατράχι” ή οποιοδήποτε αλλο σατυρικό ιστολόγιο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει όσο τα στελέχη των υπουργείων που συνέταξαν αυτό το σχέδιο. Εντυπωσιάστηκα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *