17/04/2024

Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στην Κορίνθου-Πατρών

0

Προσωρινή Λειτουργία

2,5 χιλιομέτρων νέου κλάδου της Κορίνθου-Πατρών

στην περιοχή του Κόμβου Δερβενίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στην Κορίνθου-ΠατρώνΟλοκληρώθηκε η κατασκευή του νότιου (αριστερού) κλάδου του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών στην περιοχή του κόμβου Δερβενίου από ΧΘ 141,3 έως ΧΘ 143,8 μήκους περί τα 2,5 χλμ., στον οποίο θα εκτραπεί προσωρινά η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της υφιστάμενης Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών.

Η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό θα διεξάγεται με προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση με μία λωρίδα πλάτους 3,75μ. και ασφαλτοστρωμένο έρεισμα πλάτους 2,35μ. ανά κατεύθυνση, ενώ τα δύο ρεύματα θα διαχωρίζονται μεταξύ τους με εύκαμπτους οριοδείκτες και ανακλαστήρες οδοστρώματος (μάτια γάτας).

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής του βόριου (δεξιού) κλάδου του νέου αυτοκινητοδρόμου, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (J&P, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και προβλέπεται να διαρκέσουν από 04.03.2015 έως τις 30.06.2015.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *