24/04/2024

Τοποθέτηση τέως Δημάρχου Γ. Γκιώνη για το Υδροθεραπευτήριο [Video]

1

Τοποθέτηση τέως Δημάρχου Γ. Γκιώνη για το ΥδροθεραπευτήριοΤοποθέτηση τέως Δημάρχου Γ. Γκιώνη για το Υδροθεραπευτήριο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΟ τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης τοποθετήθηκε στο θέμα του Υδροθεραπευτηρίου από τη σκοπιά της κατασκευής του και ανέλυσε το κόστος δικαιολογώντας τα έξοδα και απαντώντας σε παλαιότερη τοποθέτηση του Δημάρχου για υπερκοστολογήσεις και υπερτιμολογήσεις. Ενέμενε στο γεγονός ότι το Υδροθεραπευτήριο είναι στολίδι κάτι που το έχει αναγνωρίσει και ο νυν Δήμαρχος και ο Ν. Λόης σε δηλώσεις του στο Ξυλόκαστρο και ότι είναι απαράδεκτο να  γίνεται Συνέδριο θερμαλισμού στην Κόρινθο.

Ο κ Γκιώνης πρότεινε λύσεις που θα χαροποιούσαν τους δημότες όπως το να χαρίζονται λούσεις στο Spa στους δημότες μέσω λογαριασμών της ΔΕΥΑΛ-Π προκειμένου να διαφημιστεί από στόμα σε στόμα η αξία του Υδροθεραπευτηρίου και να κυκλοφορούν φυλλάδια που να ενημερώνουν για τα ευεργετικά αποτελέσματα του νερού μας. Επίσης σε ότι αφορά την τουριστική ανάπτυξη δήλωσε ότι αν το διαχειριζόταν ο ίδιος, θα προσλάμβανε άτομο ειδικευμένο στο αντικείμενο με απευθείας ανάθεση για παράδειγμα ή αξιοποιώντας κάποιον από τους 5 Ειδικούς Συμβούλους για να πάει το Υδροθεραπευτήριο μπροστά, θα έριχνε τις τιμές και θα πρότεινε σε ξενοδόχους να εντάξουν δωρεάν στις τιμές της διανυκτέρευσης κάποιες λούσεις. Το να αξιοποιηθεί και με εναλλακτικό τρόπο για bachelor party ή δώρο σε νεόνυμφους δίνει μια άλλη προοπτική στην πώληση του προϊόντος.

Τέλος μας προβλημάτισε μιλώντας για ελλειπή συντήρηση του Υδροθεραπευτηρίου λέγοντας ότι αύριο θα έχουμε σοβαρά προβλήματα. Οπότε αν πέσει τοίχος ή χαλάσει κάτι να ξέρουμε ότι δε φταίει η προβληματική κατασκευή, αλλά η αμέλεια στη συντήρηση. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

[youtube=http://youtu.be/usbP1st44Yk]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Τοποθέτηση τέως Δημάρχου Γ. Γκιώνη για το Υδροθεραπευτήριο [Video]

  1. ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ!!!!ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..ΧΡΕΩΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ..ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *