17/05/2024

Video από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο με αντιπαραθέσεις για το κολυμβητήριο. Μέρος 1

1

Video από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο με αντιπαραθέσεις για το κολυμβητήριο. Μέρος 1

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σε συνέχεια της διακοπείσας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων που διεκόπη βιαίως, συγνώμη λάθος, λόγω ωραρίου, πριν από το Πάσχα, συνήλθε το Συμβούλιο σήμερα.

Τα καθιερωμένα “χρόνια πολλά ” εναλλάχθηκαν με έντονες αντιπαραθέσεις.

Φαίνεται ότι μετά τις μέρες του Πάσχα μαζεύτηκαν πολλοί αναμάρτητοι για να ρίξουν πρώτοι το λίθο. Εκείνος τον οποίο σκόπευαν να λιθοβολήσουν – ο Δήμαρχος, έλειπε κατά ευτυχή συγκυρία λόγω σοβαρής κοινωνικής υποχρέωσης σύμφωνα με τον κ Πρόεδρο.

Τον κ Πρόεδρο είπα και θυμήθηκα την εξαιρετική του προσήλωση στη νομιμότητα την οποία επικαλούταν συνεχώς ο ίδιος ο κ Κακαβάς και την αμφισβήτησε από την άλλη ο κος Π Παύλου και η παράταξή του, που είναι το ένα και το αυτό, αφού σύμφωνα και με τον ίδιο τον κ Παύλου μιλάει πάντα εκπροσωπώντας την παράταξή του, σε αντίθεση με τον κ Μπάκο που μιλάει ως μονάδα ακολουθώντας τη γραμμή του Σαμαρά. Αυτή την παρατήρηση δεν την άφησε ασχολίαστη ο κος Μπάκος και είπε ότι πρώτον δε συμφωνεί πάντα με τις θέσεις του Δημάρχου, άρα διαχωρίζει τη θέση του και δεύτερον θέτει ερωτήματα άρα οφείλει να μιλάει σε πρώτο πρόσωπο. Ok.

Ενώ ο κ Μπάκος μιλάει ως μονάδα, περιέργως προς το κλείσιμο της συνεδρίασης ο έτερος Πρόεδρος – ο κ Λόης υπερασπίστηκε την Παράταξη του κου Λογοθέτη λέγοντας ότι ακούστηκε από την αντιπολίτευση ότι είναι ανίκανη η Δημοτική Αρχή να διαχειριστεί τον Δήμο, πράγμα που είναι άδικο. Περιέργως ο κος Λόης αυτή τη φορά δε διαχώρισε τη θέση του.

Το θέμα που μονοπώλησε τη Συνεδρίαση ήταν το κολυμβητήριο. Αρχικά με υπομονή το Σώμα άκουσε την πρόταση ενός φίλου του κου Λόη για το πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει το κολυμβητήριο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κα Πρωτοπαππά και εξέφρασε την απορία της για το τι έχει αλλάξει στο δεκαπενθήμερο που παρενέβη (παρενεβλήθη) από την προηγούμενη συνεδρίαση. Επίσης είπε το εύλογο ότι δεν είναι καθόλου σωστό το να λείπει ο Δήμαρχος από μια τόσο σημαντική συνεδρίαση που γίνεται ύστερα από αίτημα δημοτών. Η κα Πρωτοπαππά όπως και όλη η πλευρά της μειοψηφίας κατηγόρησαν τον Δήμαρχο προσωπικά, για ολιγωρία κρίνοντας ότι δε θέλει να το λειτουργήσει το κολυμβητήριο και εφευρίσκει προσχήματα.

Η πλευρά της Δημοτικής πλειοψηφίας δικαιολόγησε την κατάσταση λέγοντας ότι περίμεναν τον προυπολογισμό που εγκρίθηκε στις 2 4 2012 και την χρηματοοικονομική μελέτη που όλο ετοιμάζεται. Το ενδιαφέρον είναι ότι θεώρησαν πολύ χρήσιμη την εμπειρία των 20 ημερών της «δοκιμαστικής» λειτουργίας του κολυμβητηρίου, ακούσαμε τον κο Νικολάου να το λέει.

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον βέβαια ακολούθησε πιο μετά ! … σε λίγο τα υπόλοιπα όπως και τα videos

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Video από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο με αντιπαραθέσεις για το κολυμβητήριο. Μέρος 1

  1. Καλα αυτος ο μαλακας ο Δημαρχος παλι ελειπε!?
    μια 17 νοεμβρη που τους χρειαζεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *