Ελλάς το Μεγαλείο σου! Συζήτηση για τη Κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών στον Δήμο.

0

Ελλάς το Μεγαλείο σου! Συζήτηση για τη Κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

συρρίκνωση ή κατάργηση των Δημοσίων Υπηρεσιών στο Δήμο Λουτρακίου Αγ ΘεοδώρωνΟλοκληρώθηκε μετά τις 21:30 η συζήτηση για την επαπειλούμενη συρρίκνωση ή κατάργηση των Δημοσίων Υπηρεσιών στο Δήμο μας με κλείσιμο του Ι.Κ.Α. Λουτρακίου, κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων και άλλων Φορέων.

Ελλάς το μεγαλείο σου! Αυτό έχουμε να πούμε αρχικά. Πως γίνεται να συμφωνούν όλοι και να διαφωνούν ταυτόχρονα; Κατάλοιπα μιας άλλης νοοτροπίας και μιας άλλης γενιάς στην πλειονότητα των ομιλητών. Οι περισσότεροι, αρχής γενομένης από τον κ Δήμαρχο πρότειναν να αφήσουν έξω από τη συζήτηση την πολιτική τους ταυτότητα, ο ίδιος το έπραξε, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για όλους τους ομιλητές.

Αν διάβαζε ο κάθε ομιλητής το κείμενο από την τοποθέτηση των υπολοίπων, χωρίς όμως να γνωρίζει ποιος μιλάει και κυρίως σε ποια πολιτική παράταξη ανήκει είμαι βέβαιη ότι θα συμφωνούσε στο 90 %. Πόσο δε μάλλον όταν τα ίδια περίπου θα έλεγε ο ίδιος στη συνέχεια. Όχι όμως!!! Αν και οι περισσότεροι μιλούσαν για συσπείρωση μπροστά στο πρόβλημα που συνταράσσει την τοπική κοινωνία, στο τέλος δεν δέχτηκαν να προσυπογράψουν σε μια κοινή προσπάθεια. Βλέπετε ορισμένοι ήθελαν το copyright για λογαριασμό του κόμματος ή κινήματος ή ο,τι τέλος πάντων είναι το καθένα,  ριζικές διαφορές δεν βλέπω.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ειπώθηκαν ενδιαφέροντα πράγματα τόσο από εκπροσώπους φορέων όσο και από εκπροσώπους κομμάτων, αλλά και από απλούς δημότες που πήραν τον λόγο. Στη συνέχεια θα ανεβάσουμε τις τοποθετήσεις όλων των ομιλητών και θα επισημάνουμε τα σημεία που θεωρήσαμε ενδιαφέροντα και ουσιαστικά.

Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή ” ως δεξαμενή σκέψης ” όπως εκφράστηκε ο συντονιστής της συζήτησης κ Φουντούκης. Ο κ Χ Μαρίνης πάντως συμμετέχει, για τους υπόλοιπους δεν είναι σαφές. Ο κ Ασημακόπουλος επέμενε να συμμετάσχουν μόνο φορείς και ο Δήμος. Τι καλά που θα ήταν για το ΚΚΕ ε κ Ασημακόπουλε; Που τυγχάνει να είστε και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου. Από το ΚΚΕ θα περιμέναμε τάση για ισότητα. Τελικά έληξαν τη συζήτηση επειδή είχε φθαρεί εξαιρετικά και είχαν αποχωρήσει πολλοί από τους εκπροσώπους.

Να σημειωθεί ότι έδωσαν το παρόν οι κκ Γκιώνης, Πετρίτσης, Φίλης, Νικολάου,Κακούρος, Γλυκοφρύδης, Μουζάκης, Γ. Δέδες, Λόης, Ασημακόπουλος. Δεν τους αναφέρουμε βάσει αξιωμάτων επειδή υποθέτουμε ότι δεν παρέστησαν θεσμικά, αλλά ως δημότες.

Στη συζήτηση πήραν μέρος η Υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου καθώς και εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ. Παρούσα ήταν και η  Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αγ. Θεοδώρων.

Συνεχίζεται….

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *