02/05/2024

Να που τελικά θα έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο την Μ. Τρίτη και μάλιστα με θέματα Προϋπολογισμό ΔΟΚΟΠΑΠ “ΜΕΡΙΜΝΑ” και ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

1

Να που τελικά θα έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο την Μ. Τρίτη και μάλιστα με θέμα Προϋπολογισμό ΔΟΚΟΠΑΠ “ΜΕΡΙΜΝΑ” και ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προυπολογισμός Προμηθέας, Μέριμνα Δήμος Λουτρακίου “Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 30η Απριλίου 2013,ημέραΜ. Τρίτηκαι ώρα5:00 μ.μ.σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση προϋπολογισμού, έτους 2013, του ν.π.δ.δ. “Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων («ΜΕΡΙΜΝΑ»)”.

2.Έγκριση προϋπολογισμού, έτους 2013, του ν.π.δ.δ. “Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων («ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»)”.

 

3.Αποδοχή ποσού #1.208,00# € προς υλοποίηση στον Δήμο μας του θεσμού για τον εθελοντή σχολικό τροχονόμο κατά το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2012 και κατανομή αυτού.

ΚοινοποίησηΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα

του Δήμου

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σπυρίδων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Να που τελικά θα έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο την Μ. Τρίτη και μάλιστα με θέματα Προϋπολογισμό ΔΟΚΟΠΑΠ “ΜΕΡΙΜΝΑ” και ΔΟΠΑΠ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

  1. Λόη να έχεις έτοιμη την παραίτηση δεν περνάει ο προυπολογισμός του ΠΡΟΜΗΘΕΑ , αφού τα έκανες θάλασσα στο Λιμενικό Ταμείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *