13/05/2024

Video με την τοποθέτηση Π Παύλου για το θέμα του κολυμβητηρίου. Τα βάζει με τον Δήμαρχο, τον κ Σπ. Καραβούλη, τον κ Ρέπα και με κάθε υπεύθυνο. Μέρος 2

0

Video με την τοποθέτηση Π Παύλου για το θέμα του κολυμβητηρίου. Τα βάζει με τον Δήμαρχο, τον κ Σπ. Καραβούλη, τον κ Ρέπα και με κάθε υπεύθυνο. Μέρος 2

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο Π Παύλου.
Το θέμα του κολυμβητηρίου αντιμετωπίστηκε εντελώς ερασιτεχνικά με μελέτες στο πόδι και εν κρυπτό.

Απευθυνόμενους στους συμβούλους κυρίως της πλειοψηφίας ο κος Παύλου ρώτησε ποιοι γνώριζαν για τη συνάντηση του Δημάρχου με τους φορείς πριν από τις 6 Απριλίου. Ο κος Παύλου έκρινε ότι η λειτουργία του κολυμβητηρίου εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα, όπως και την προηγούμενη φορά, τον Ιούλιο του 2011.

Κινδυνολογώντας τόνισε τη σπουδαιότητα της άδειας λειτουργίας του κολυμβητηρίου, λέγοντας μάλιστα ότι αν ω μη γένοιτο συνέβαινε ατύχημα όλοι θα πήγαιναν κατηγορούμενοι, ακόμα και όσοι βρίσκονταν στο ακροατήριο και δεν το κατήγγειλαν.

Ο κος Παύλου ξεσπάθωσε λέγοντας ότι δεν έχει να κάνει προσωπικά με τον κ Καραβούλη τη συμβολή του οποίου αναγνωρίζει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κρύβεται η Αρχή κάτω απ’ την παρανομία και συμπλήρωσε ότι κάτι πήρε το αυτί του για πόλεμο που λέγεται ότι ξεκίνησε με τον κ Καραβούλη, αυτό δεν ισχύει, αλλά αν θέλει πόλεμο θα τον έχει!

Γενικά ο πρώην Δήμαρχος εμφανίστηκε μαχητικότατος και υπέρμαχος της αλήθειας. Προσπάθησε να αποσπάσει την απάντηση για τον ρόλο του κου Ρέπα, που κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ και εμφανίζεται πιο ενήμερος και από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Εδώ για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ο κος Ρέπας όντως είχε ύφος ειδήμονα στην τοποθέτησή του, παρά τις προσπάθειες του Προέδρου να του πει με τρόπο «κρύβε λόγια». Από την άλλη όταν δείτε το απόσπασμα θα συμφωνήσετε ότι θυμίζει έντονα δικαστήριο, μόνο που δεν τον όρκισε ο κος Πρόεδρος τον κο Ρέπα να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος, αλλά κι εκείνος να επιχειρεί να απαντήσει για λογαριασμό του Δημάρχου ενώ καλά – καλά δεν ξεκαθαρίστηκε ο ρόλος του στο θέμα του κολυμβητηρίου! Είναι αυτό που λέμε βασιλικότερος του βασιλέως.

Και πάλι αυτό δεν είναι όλο το ενδιαφέρον, έχει κι άλλα καλύτερα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *