02/05/2024

Παρατηρητικός αναγνώστης για την ανάκληση νων παρτίδων νερού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

0

Παρατηρητικός αναγνώστης για την ανάκληση νων παρτίδων νερού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Παρατηρητικός αναγνώστης του tvtv μας έστειλε υπερσύνδεση του θέματος στον ΕΦΕΤ και αναρωτήθηκε:  
“Και μονο η δυσφημιση που εχει προκληθεί θα πρέπει ισως να είναι και λογος άρσης άδειας?”
“Δεν θα πρέπει ο Δημος να απαιτήσει απο την επιχείρηση να απαντήσει και να κοινοποιήσει την απάντηση? Δεν θα πρέπει να ζητησει συγνωμη η επιχείρηση για την ηθική βλάβη που εχει υποστεί η φήμη του νερου και κατ’επέκταση του Λουτρακίου?”

Εμείς δε θα φτάναμε σε τέτοια υπερβολή, θα προτείναμε απλώς να ενισχυόταν η διαφήμιση των πλεονεκτημάτων του νερού Λουτρακίου.

Επίσης ακούγοντας τη συγκεκριμένη ονομασία το μυαλό πάει αυτόματα στο
νερό που διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια του Rally Acropolis και από το περίπτερο του Δήμου στο service Park του Rally Acropolis. Ελπίζουμε μόνο να μην ήταν από αυτή την παρτίδα γιατί καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο να ανακληθεί η κατανάλωση του νερού που ήδη καταναλώθηκε.

Θυμίζουμε ότι:
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διαπίστωσε την διακίνηση παρτίδων φυσικού μεταλλικού νερού, στο οποίο διαπιστώθηκε η παρουσία αιωρούμενων σωματιδίων (νηματοειδών υφών) υπόλευκου χρώματος…
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «φυσικό μεταλλικό νερό Λουτράκι ΠΡΟΒΗΣ», σε συσκευασία του 0.5 L, με ημερομηνίες λήξης : 10/1/13, 13/01/13, 15/5/13 και 18/5/13.
Το προϊόν εμφιαλώνεται από την Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε., Λουτράκι Κορινθίας, Τηλ. 27410-49300, Fax 27410- 49164.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση / απόσυρση των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν (φωτογραφία κάτωθι), με τις προαναφερόμενες ημερομηνίες λήξης, να μην το καταναλώσουν.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *