19/04/2024

Πάγκαλος: Eγώ δεν έχω Burberry…

0

Πάγκαλος: Eγώ δεν έχω Burberry…

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. Αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της ΔΕΘ είπε ότι ουσιαστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε τους αναξιοπαθούντες να φορέσουν Burberry με αυτά που δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη. Υπογράμμισε δε ότι ο ίδιος δεν έχει ρούχα αυτής της μάρκας: «Εγώ Burberry δεν έχω!» και χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αγράμματο».

Συνεχίζοντας δε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε για τις ευθύνες του όσον αφορά τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι απεργία του ΣΥΡΙΖΑ». Παρομοίασε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα καθεστώτα της Αφρικής που βάζουν τα παιδιά να πολεμούν.
Θυμήθηκε τέλος την πρώτη φορά που είδε τον κ. Τσίπρα στην τηλεόραση (τότε που ήταν πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου του): «Οταν τον είδα να βγαίνεικαι να μιλάει, είπα στον εαυτό μου: Ω Θέε μου, τι δημιούργησε αυτή η κοινωνία!».

Πηγή:  protothema.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *