Ο μυστηριώδης θάνατος του Σουμάχερ

0

imageΠέθανε ο ηθοποιός Ράφαελ Σουμάχερ που κρεμάστηκε κατά λάθος!

Τραγική κατάληψη είχε ο ηθοποιός ο οποίος κρεμάστηκε στη διάρκεια παράστασης πειραματικού θεάτρου στη Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Mirages» στην πόλη της Πίζας, ένας θεατής, απόφοιτος ιατρικής, συνειδητοποίησε ότι η θηλιά που ήταν περασμένη γύρω από τον λαιμό του Ράφαελ Σουμάχερ είχε σφίξει, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός –που φορούσε μάσκα- να αρχίσει να τρέμει. Ο θεατής, μαζί με ένα ακόμη άτομο, έτρεξε να τον βοηθήσει και χαλάρωσε την θηλιά πριν κατεβάσει τον ηθοποιό στο έδαφος, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, ο Ράφαελ Σουμάχερ διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, το κουτί στο οποίο επρόκειτο να στέκεται ο Σουμάχερ την ώρα που είχε τη θηλιά στον λαιμό του, μετακινήθηκε. Επίσης, θεωρητικά θα είχε περασμένο στο σώμα του και έναν ιμάντα. «Η θηλιά θα ήταν ψεύτικη και ο ιμάντας θα τον κρατούσε αν έπεφτε. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς συνέβη κάτι τέτοιο», είπε ένας από τους ηθοποιούς της παράστασης.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ενώ την πρώτη εικασία –πως πρόκειται όντως για αυτοκτονία- απέρριψε η μητέρα του 27χρονου, η οποία δήλωσε: «Ο γιος μου έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και τερμάτισε μία σχέση, αλλά είχε βρει ξανά την ηρεμία του», δήλωσε.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *