19/04/2024

Ενδιαφέρον το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες υπό την Προεδρεία του Κου Πέρα.
Στην αρχή δεν ήταν και πολύ σε φόρμα, τόσο που υποβοηθήθηκε και από το Σώμα του ΔΣ. Στη συνέχεια όμως ανταποκρίθηκε στο ρόλο του με συνέπεια.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι αρχικά ήταν σε φόρμα και ο κος Δήμαρχος, κρίνοντας από την εκφορά του λόγου του, αλλά το αποδίδουμε στην ασθένειά του και τον επικροτούμε κυρίως για τη δύναμη φωνής που επέδειξε στη δευτερολογία του και για τη δυναμική κίνηση των χεριών του, εμπνεύστηκε βλέπετε από τον Αρχηγό της μείζονος μειοψηφίας. Μιας και αναφερθήκαμε σε ασθενείς να ευχηθούμε περαστικά στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας.

Αυτά τα 2.000.000 τα πήραμε ή τα γλιτώσαμε ή τίποτα απ’ τα 2 ακόμα;
Πάντως ξανατονίστηκε αυτό για τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, για να μην το ξεχάσουμε.
Αυτό με το κάδρο ποιος το σκέφτηκε; Πολύ ποιητικό.
Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην έντονη λογομαχία του κου Παύλου με έναν εκ των παρευρισκομένων δημοτών, η οποία επεκτάθηκε στον κο Γκιώνη ευτυχώς η λογομαχία παρά τις έντονες προσπάθειες του δημότη δεν έφτασε σε χειροδικία.
Ο λόγος; Ο διορατικος Δημότης έκανε λόγο για  συμφωνία  μεταξύ των κ. Γκιώνη και κ. Παύλου. Θα θυμάστε ότι πριν λίγο καιρό ο κος Παύλου κατηγορήθηκε για σύμπραξη με τον κο Λογοθέτη – Δήμαρχο. Στο τέλος θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο κος Παύλου δεν μπορεί να σταθεί αυθύπαρκτος, αλλά έχει ανάγκη να συμπράξει οπωσδήποτε με κάποιον.

Είναι το στιλ της άρχουσας παράταξης να προτρέπει να παραιτηθούν οι ορισμένοι υψηλά ιστάμενοι, διερωτήθηκε ο κος Γκιώνης και μετά μας κέρασε τούρτα, τα κερασάκια τα έβαλε ο κος Δήμαρχος.
Ψάξτε για τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, όλο και σε κάποιο καφενείο θα παράπεσε. Ποιος τις μοίρασε; Επειδή δεν μπορούμε να πάμε κόντρα στη λογική, η κα Κούτμου παρατήρησε ότι σίγουρα δε θα το έκαναν οι θιγόμενοι.
Δραττόμενη της ευκαιρίας της παρουσίας της στο Δημοτικό Συμβούλιο η κα Φόρτη αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που βαραίνουν τους δημότες – πολίτες, ζητώντας από το Δήμο να βάλει πλάτη. Φράση παραφορεμένη. Γενικά όμως εύστοχο το ψήφισμα που πρότεινε και δικαιολογημένο λόγω της αδικίας των μέτρων που εφαρμόζονται. Όμως όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπερψηφίστηκε. Και οι κοκορομαχίες συνεχίστηκαν.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κε Πέρα ψήφισαν απερίσκεπτα ή απερίσπαστα λίγο πριν ορίσετε το πέρας της Συνεδρίασης;
Αυτά εν ολίγοις

Δείτε τα videos








Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *