Ντουμπάι: Αυτόματοι πωλητές μοιράζουν δωρεάν ψωμί για όσους έχουν ανάγκη

0

 

«Ψωμί για όλους», υπόσχεται στο Ντουμπάι και ήδη ένας αυτόματος πωλητής, μοιράζει ψωμί σε όποιον έχει ανάγκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με άρθρο στο lifo.gr το ψωμί θα διανέμεται σε αυτούς που το έχουν ανάγκη από έξυπνους αυτόματους πωλητές και θα διατίθεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, αρχικά 10 μηχανήματα θα τοποθετηθούν σε προσβάσιμα σούπερ μάρκετ σε όλη την πόλη.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του σεΐχη, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μαχτούμ και έρχεται μετά τις δηλώσεις του στις αρχές της πανδημίας σύμφωνα με τις οποίες κανείς στη χώρα «δεν θα κοιμάται πεινασμένος ή σε ανάγκη».

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα υποδειγματικό μοντέλο που επιτρέπει σε όλους να συμμετέχουν, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο φιλανθρωπικό κίνημα και ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των κοινωνικών στρωμάτων», σημείωσε ο Αλί Αλ Μουτάβα, γενικός γραμματέας του Ιδρύματος για τις Υποθέσεις Ανηλίκων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να ενισχύσουν το πρότζεκτ με δωρεές θα μπορούν να το κάνουν απευθείας στους αυτόματους πωλητές, στην εφαρμογή Dubai Now ή μέσω γραπτού μηνύματος.

Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα πολίτες να προσφερθούν εθελοντικά για να συμβάλουν στη δημιουργία και εγκατάσταση περισσότερων αυτόματων μηχανημάτων.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *