26/04/2024

Με ποιόν πίνει καφέ ο Π. Παύλου και η Ευ. Κούτμου?

0

Με ποιόν πίνει καφέ ο Π. Παύλου και η Ευ. Κούτμου?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μόλις τελείωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κος Παύλος Παύλου, η κα Ευ. Κούτμου μετά του γνωστού νομικού εκ των Αγ. Θεοδώρων συναντήθηκαν σε καφέ της πόλης μας για να συζητήσουν, εικάζουμε, επ’ αυτών που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ίσως και σωτήρια ήταν τα όσα πρότεινε ο κος Π. Παύλου σε σχέση με την Λουτράκι Α.Ε. και πως με παρέμβαση πολιτικών προσώπων βουλευτών τόσο της ΝΔ όπου το έδαφος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όσο και με τη συντονισμένη προσπάθεια των βουλευτών του χώρου απ’ όπου προέρχεται η Δημοτική Αρχή, δηλ του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να καταργηθεί η τρίτη διάταξη, αυτή που εφόσων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία είναι ζημιογόνος, πρέπει να διαλυθεί.
Βεβαίως ο κύριος Παύλου προκειμένου να εκφραστεί με άνεση χρόνου παζάρευε με τον κο Πρόεδρο, τον χρονοκράτορα , έτσι ζήτησε τον διπλάσιο χρόνο από αυτόν που θα σκόπευε να του δώσει ο Πρόεδρος, χωρίς καν να ξέρει πόσο χρόνο θα του έδινε.

Η κα Κούτμου παρατήρησε το ενδιαφέρον ότι οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα ο κος Δήμαρχος έχουν γίνει πολύ εύθικτοι, με τον τελευταίο να είναι έτοιμος να πηδήξει στο ταβάνι με το παραμικρό.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τον εκλεκτό νομικό, ομοϊδεάτη του κου Παύλου, κο Παπαγεωργίου ο οποίος αφού αρχικά εκθείασε σε ανεπίτρεπτο βαθμό τον κο Δήμαρχο για την εντέλει τοποθέτησή του στο θέμα του νερού, άρχισε λίγο να τα μπερδεύει ανακατεύοντας Καζίνο, πηδώντας στο θέμα της Σουσάκι Λοτζίστικς πάντα αναφερόμενος στο ζήτημα του νερού.  Ήταν η πίεση χρόνου, μάλλον.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *