07/05/2024

Ακούστε τι δήλωσε Ο Πρόεδρος της Loutraki Tourism Organisation κος Σπύρος Καραβούλης μιλάει για τον ρόλο του LTO 30 000 ευρώ για έντυπα και γενικότερα τα έξοδα της έκθεσης!!!

0

Ακούστε τι δήλωσε ο Πρόεδρος της Loutraki Tourism Organisation κος Σπύρος Καραβούλης μιλάει για τον ρόλο του LTO 30 000 ευρώ για έντυπα και γενικότερα τα έξοδα της έκθεσης!!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Πρόεδρος της Loutraki Tourism Organisation κος Σπύρος Καραβούλης μιλάει για τον LTO και την 1η ημερίδα, την περιοχή την οποία προβάλλει ο LTO ότι δηλαδή προβάλλει όλο τον Δήμο, την απουσία του Δημάρχου, τους στόχους τη σημασία της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου μας, το branding και τον ρόλο του LTO στην προβολή και το marketing. Μιλάει για τον βαθμό προσέλευσης των επιχειρηματιών και τα συμπεράσματα που βγήκαν στο τέλος της ημερίδας. Αναφέρεται στην Χορηγία της Club Hotel Casino Loutraki για μια μελέτη ανάδειξης του Ισθμού. Επίσης ο κος Καραβούλης τονίζει ότι η εικόνα των επιχειρηματιών είναι καθοριστική και θα πρέπει να την κρατούν σε υψηλό επίπεδο, αλλά και την αναγκαιότητα της Αναπτυξιακής πορείας του Λουτρακίου την οποία φιλοδοξεί να επιτύχει.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=E7vHXFts9Fo&feature=g-upl&context=G253a5d5AUAAAAAAABAA]

Ο ρόλος του Δήμου είναι ουσιαστικός. Σε επόμενο διάστημα ζήτησε ο LTO  να γίνει Δημοτικός Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί ο σχεδιασμός τουριστικής πολιτικής. Ο LTO είναι ανεξάρτητος διοικητικά και οικονομικά σε επίπεδο δαπανών σε λειτουργικά έξοδα και η μισθοδοσία των υπαλλήλων καλύπτεται από εισφορές μελών.

Δείτε το υπόλοιπο άρθρο και ακούστε την υπόλοιπη συνέντευξη

Η Τουριστική ΑΕ και ο Δήμος Λουτρακίου χρηματοδοτεί τα έξοδα διαφήμισης και τα έξοδα κατασκευής ιστοσελίδας του LTO, αλλά δε γνωρίζει ο κος Καραβούλης το κόστος. Τα έντυπα που διανέμονται στις εκθέσεις, που είναι αυτή τη στιγμή υπό κατασκευήν, επίσης τα χρηματοδοτεί η Λουτράκι ΑΕ. Το συνολικό εγκεκριμένο κονδύλι για την έκθεση της Μόσχας για παράδειγμα ανέρχεται στα 30 000 ευρώ για έντυπα,flyers και banners όπως και γενικότερα τα έξοδα της έκθεσης!!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=W92Ymb96rC0&feature=g-upl&context=G2e6efafAUAAAAAAAAAA] 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *