09/05/2024

Κατασχέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τον Δήμο. Αποζημιώσεις υπόθεση Πετρίτση στους Καταράκτες, Λέκα Spa. Βαριές κουβέντες στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου!Δείτε τα σχετικά video

1

Κατασχέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τον Δήμο. Αποζημιώσεις υπόθεση Πετρίτση στους Καταράκτες, Λέκα Spa.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο κακός χαμός έγινε στο προ ημερησίας θέμα που έθιξε ο Αντιδήμαρχος Γ. Γλυκοφρύδης σε σχέση με τους οικοπεδούχους που διεκδικούν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται. Που δικαιούνται όμως; Εκεί ήταν και το όλο θέμα. Αύριο 29 3 2012, συζητείται το θέμα και ο κος Γλυκοφρύδης προασπίστηκε τα συμφέροντα του Δήμου. Ο Πρόεδρος του ΔΣ μας θύμισε την εμπειρία που διαθέτει σε σχέση με το πρότερο επάγγελμά του, ενώ ο κος Δ. Δέδες μας θύμισε τις καταβολές του γενικότερα.

Επίσης ένας από τους άμεσα ενδιαφερόμενους θεατές παρεκτράπη και έφτασε μέχρι και σε ύβρεις, εκεί ακριβώς ήταν που ο Πρόεδρος ανέλαβε δράση δικαιώνοντας τον θεατή για τα αιτήματά του θεωρώντας ότι εφ’ όσων ο νόμος τους δικαιώνει, ο Δήμος οφείλει να δώσει τα χρήματα ακόμα κι αν είναι να αδειάσει τα ταμεία του Δήμου,  (σε αυτό βρήκε αντίθετο τον συνάδελφο – Αντιδήμαρχο κ. Γλυκοφρύδη). Βρήκε πάντως σύμφωνους όλους τους υπόλοιπους σε ότι αφορά την ευπρεπή συμπεριφορά των παρισταμένων.

Δεν μπορούμε να σας πούμε τη λέξη που ξεστόμισε ο κος Λ…, εδώ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ακόμα και η λέξη μπάχαλο, σύμφωνα με τον κο Δήμαρχος θεωρείται ανάρμοστη!

Ο κος Φίλης έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, μόνο που αναφερόταν στον Δήμαρχο Άργους. Επίσης δεν ξέρουμε πως του ήρθε του κου Φίλη ότι ο Δήμαρχος είναι προκατειλημμένος απέναντί του, να το έλεγε η κα Πρωτοπαππά; Να το δεχτούμε.

ο κος Πετρίτσης επιχείρησε να αποσαφηνίσει την εικόνα γύρω από αυτό το θέμα:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Κατασχέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τον Δήμο. Αποζημιώσεις υπόθεση Πετρίτση στους Καταράκτες, Λέκα Spa. Βαριές κουβέντες στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου!Δείτε τα σχετικά video

  1. πρεπει να παρουν τα λεφτα οι ανθρωποι αφου τα δικαιουνται

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *