27/04/2024

Εφ’ όλης της ύλης Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Νίκο Λόη VIDEO

0

Εφ’ όλης της ύλης Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Νίκο Λόη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΣυνέντευξη με τον Πρόεδρο του  Δ.Ο.Π.Α.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  Ν. Λόη που ταλαντεύεται ανάμεσα στα ειδικά τοπικά και τα γενικά πανελλαδικά ακόμα και πανανθρώπινα ζητήματα όπως στο αρχικό απόσπασμα όπου γίνεται συζήτηση περί δικαιοσύνης και πολιτικής.

[youtube=http://youtu.be/OgYnipDyE80]

Στη συνέχεια και με έναυσμα τα ζητήματα περί νομιμότητας περνάμε σε θέματα όπως το κολυμβητήριο, το υδροθεραπευτήριο και τη μαρίνα, τα λάθη που εκτιμά ότι έχουν γίνει , αλλά και προτάσεις για την αξιοποίηση των δημοτικών μας πλεονεκτημάτων. Μην ξαφνιαστείτε αν στο ακόλουθο απόσπασμα ακούσετε λέξεις όπως  πραξικόπημα και τανκ.

[youtube=http://youtu.be/DvEcdqyTOCM]

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ψάχνει να βρει τη νεράιδα στη Νεραϊδοχώρα όσο προσφέρει δωρεάν εκδηλώσεις στους επισκέπτες. Ακούστε την ιστορία για το οξύμωρο κέντρο νεότητας και μάθετε τι ετοιμάζει ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ για δημότες κάθε ηλικίας.

[youtube=http://youtu.be/kgruHHP6Qms]

Στη συνέχεια ο κ Λόης εξηγεί για τη φήμη που αφορά στην υποψηφιότητά του για δήμαρχος και για τον μόνο άνθρωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο που κατάλαβε τι εννοούσε. Μάθετε τα χαρακτηριστικά του πολιτικού με τον οποίο δε θα μπορούσε να ξανασυνεργαστεί. Ακούστε τι απαντά στα παράπονα των κατοίκων των Αγ. Θεοδώρων και στην ερώτηση του Προέδρου της κοινότητας Ισθμίων κ Σπανού για τις λίγες εκδηλώσεις που γίνονται σε αυτές τις περιοχές του Δήμου μας.

[youtube=http://youtu.be/VTixh1uDQYY]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *