06/05/2024

Β.ΠΟΥΤΙΝ: Το τέλος του κόσμου θα έρθει αλλά σε 4,5 δις χρόνια

0

Β.ΠΟΥΤΙΝ: Το τέλος του κόσμου θα έρθει αλλά σε 4,5 δις χρόνια

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Για το τέλος του κόσμου, τα προβλήματα υγείας που γράφεται ότι αντιμετωπίζει, για τον “Βέλγο” Ντεπαρντιέ αλλά και για τις κατηγορίες για αυταρχισμό μίλησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα.Ο Ρώσος πρόεδρος με διάθεση για χιούμορ είπε για τις φήμες περί συντέλειας ότι “θα γίνει αλλά σε 4,5 δις χρόνια γιατί αυτός είναι ο κύκλος της ζωής του ήλιου” ενώ απαντώντας στη φημολογία ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τόνισε ότι αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτικών αντιπάλων του.Επιτέθηκε και σε όσους χαρακτηρίζουν το σύστημα στη Ρωσία αυταρχικό, λέγοντας ότι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι πως αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του μετά από δύο θητείες. «Αν ακολουθούσα το δρόμο του αυταρχισμού θα άλλαζα το Σύνταγμα, μου είναι εύκολο να το κάνω», είπε ο Πούτιν. Από τη συζήτηση δεν έλλειψε και το ζήτημα «Ντεπαρντιέ», της απόφασης δηλαδή του ηθοποιού να μετακομίσει στο Βέλγιο για λόγους φορολογίας.

Ο Ντεπαρντιέ, είχε πεί ότι ο Πούτιν του στέλνει έτοιμο διαβατήριο και ο Ρώσος πρόεδρος όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε ότι είναι έτοιμος να δώσει διαβατήριο στον ηθοποιό. “Αν ο Ζεράρ θέλει πραγματικά μια άδεια παραμονής ή ένα ρωσικό διαβατήριο, το θέμα θα ρυθμιστεί και μάλιστα θετικά”, τόνισε ο Πούτιν. 

Μάλιστα εμφανίστηκε και με διάθεση να κρατήσει τις ισορροπίες στο θέμα που έχει δημιουργηθεί, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του ότι “οι Γάλλοι αξιωματούχοι δεν ήθελαν να προσβάλλουν τον Ντεπαρντιέ. ” “Εμείς οι πολιτικοί, υπερασπιζόμαστε πάντα την πολιτική μας και τις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Εάν αυτό έγινε με όχι πολύ κομψό τρόπο, είναι λυπηρό.

Με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχουμε φιλικές σχέσεις, όμως γνωρίζω ότι αισθάνεται Γάλλος”, σχολίασε ο Πούτιν.

Πηγή: lifo.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *