25/04/2024

Ενημερωτική και εκπαιδευτική ημερίδα για τους Εμπόρους της Κορίνθου.

0

Ενημερωτική και εκπαιδευτική ημερίδα για τους Εμπόρους της Κορίνθου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

eskimeridaΜε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ξεκίνησε ο κύκλος συζητήσεων που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου με σκοπό την ενημέρωση αλλά και τον γόνιμο προβληματισμό σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

Η πρώτη ενότητα είχε θέμα την μεθοδολογία του επανασχεδιασμού των επιχειρηματικών διαδικασιών (BPR: Business Process Reengιneering) προτείνεται ως ένα εργαλείο επανάσταση της διοίκησης των επιχειρήσεων.

Μετά τον χαιρετισμό-καλωσόρισμα του Προέδρου το θέμα ανέπτυξε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ευρωπρόοδος Στάθης Πουλίτσης , παρουσιάζοντας τα νέα δεδομένα στην αγορά του Λιανεμπορίου με την χρήση των νέων τεχνολογιών ( eshop,κοινωνική δικτύωση κ.α) .Πάνω σε αυτά τα νέα δεδομένα έγινε διάλογος με τους συμμετέχοντες συναδέλφους και παρουσιάστηκαν προτάσεις και δράσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση και στον επανασχεδιασμό των επιχειρήσεων μας με βάσει να νέα δεδομένα που διαμορφώνονται .

Ο κύκλος των ημερίδων συζητήσεων θα συνεχιστεί με τον θέμα : Μεθοδολογία GTD – Διαχείριση Χρόνου. “Πως να βρω τον χρόνο που δεν υπάρχει;” Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 18.30 στο Επιμελητήριο Κορινθίας .

To Δ.Σ θα ήθελε να ευχαριστήσει το Εθνικό ΚΕΚ Ευρωπρόοδος , το Επιμελητήριο Κορινθίας για την φιλοξενία , τα Μέσα Ενημέρωσης για την προβολή και ενημέρωση και φυσικά όλους τους συναδέλφους που στηρίζουν και συμμετέχουν στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας . 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *