19/04/2024

Παρέμβαση Πολιτών για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου: Δυσανεξία του Κ. Λογοθέτη με τα έργα

5

Παρέμβαση Πολιτών Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου: Δυσανεξία του Κ. Λογοθέτη με τα έργα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αφού χάθηκε το πρώτο τρίμηνο του έτους, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε στις 5 Μαρτίου 2013, και με συνοπτικές διαδικασίες, το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2013.

Ή μήπως τελικά ήταν του 2012; Διότι από τα 40 νέα έργα που είχε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013, το 70% μας είχαν παρουσιαστεί ως νέα το 2012! Πολύ φοβούμαστε ότι και το 2014 πάλι θα μας εμφανίσουν ως νέα έργα. Υπενθυμίζεται ότι το 2012 υπήρχαν άλλα 12 έργα τα οποία εξαφανίστηκαν για φέτος και μάλλον θα εμφανιστούν το 2014. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη έχει δυσανεξία για την εκτέλεση έργων.

Στο πρόγραμμα των νέων έργων υπάρχουν και 15 έργα «μπαλλαντέρ» που μπαινοβγαίνουν στα Τεχνικά Προγράμματα. Αυτά τα έργα υπήρχαν και το 2012, μόνο που στην Αναμόρφωση Προυπολογισμού (στις 4-12-2012) μειώθηκε το ποσό της εγγεγραμμένης πίστωσης κατά 50%, επειδή δεν είχε γίνει κανένα από αυτά! Τέτοια ικανότητα και αποτελεσματικότητα έχει ο Κ. Λογοθέτης… Τώρα τα έργα ξαναμπήκαν και στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013. Και προφανώς θα ξαναβγούν το Δεκέμβριο του 2013, για να ξαναμπούν εκ νέου το 2014…

Η Δημοτική Αρχή εμφάνισε και άλλους «άσσους» από το μανίκι της, όπως μέσα στην καλή χαρά ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μας έφερε ως καινούργια την διαδικασία του ορίου πληρωμών για την εκτέλεση έργων. Μόνο που δεν ξέρουν ότι το όριο πληρωμών στα έργα το είχε εφαρμόσει η Δημοτική Αρχή  Γκιώνη ήδη από το 2008. Τους το είπαμε αυτά τα κάναμε εμείς πριν από 5 χρόνια και κατάπιαν τη γλώσσα τους…

Στην Δημοτική Ενότητα Λουτρακίου-Περαχώρας στα συνεχιζόμενα έργα από τα 3.181.492 ευρώ, μόνο οι 601.900 ευρώ  αφορούν έργα Λογοθέτη από το 2011. Πρόκειται για τον τεράστιο αριθμό των 6 έργων! Τα υπόλοιπα 2.600.000 ευρώ αφορούν έργα που ξεκίνησαν επί Δημαρχίας Γκιώνη.

Την ίδια ώρα στις αποθήκες του Δήμου υπάρχουν προμήθειες που σαπίζουν και έχουν γίνει από την εποχή Γκιώνη, μέσα από ανοικτούς διαγωνισμούς (όχι απευθείας αναθέσεις τύπου Λογοθέτη), όπως οι ανακλαστήρες, ο mini Πυροσβεστικός Σταθμός, οι φωτεινοί σηματοδότες. Ελπίζουμε φέτος (!) να γίνει η εγκατάστασή τους.

Τα στοιχεία που οι ίδιοι δίνουν αποδεικνύουν ότι τρώνε από τα έτοιμα της Δημοτικής Αρχής Γκιώνη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Παρέμβαση Πολιτών για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου: Δυσανεξία του Κ. Λογοθέτη με τα έργα

  1. τ θα γινει με σας κ. μπλογκερ απο παντου μασατε?

  2. Δεν κατάλαβα με ταισε κανενας και δεν το πηρα χαμπαρι;
    Εχω βαρεθει να διαβαζω βλακωδη υποννοουμενα! Οποιος θελει να κανει κριτικη ας θυμηθει πρωτα τα δικα του χρεη, να ταισει τους δικους του παρατρεχαμενους και μετα να ενημερωθει και να κρινει. Στην τελικη δε θα μας πειτε και τι θα γραφουμε, πολυ περισσοτερο αν θα δημοσιευσουμε η οχι δελτιο τυπου!

  3. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΑ ΤΙ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

  4. ΣΤΙΓΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ Ο Κ ΓΚΙΩΝΗΣ ! ΑΦΗΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ! ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ!

  5. πω ρε σας ξεσκιζει τωρα στο ραδιο κι εσεις κοιμαστε στον 2ο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *