20/04/2024

Διαφήμιζαν πορνό, ενώ νόμιζαν ότι διαδήλωναν κατά των gay

0

Διαφήμιζαν πορνό, ενώ νόμιζαν ότι διαδήλωναν κατά των gay

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

image

Διαφήμιζαν πορνό, ενώ νόμιζαν ότι διαδήλωναν κατά των gay

Σε ροκ φεστιβάλ της Βόρειας Καρολίνα, Ευαγγελιστές διαδήλωναν για κάποιες εβδομάδες κατά της ομοφυλοφιλίας. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τι τους περιμένει.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, μια ομάδα Ευαγγελιστών σε ροκ φεστιβάλ της Βόρειας Καρολίνα διαδήλωνε κατά της ομοφυλοφιλίας. Εκείνο όμως που δεν γνώριζαν τα άτομα που συμμετείχαν, ήταν πως χωρίς να το ξέρουν, διαφήμιζαν ιστοστελίδα με σκληρό πορνό.

Ενώ οι ίδιοι κάτω από κάθε πανό, προέτρεπαν τους πολίτες να επισκέπτονται το μπλογκ της ομάδας, “Warnings of Wrath” που εναντιώνεται στους γκέι, ουσιαστικά προωθούσαν κάτι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που είχαν στο μυαλό τους.
Για την ακρίβεια, ένας ανώνυμος χρήστης του Reddit διαπίστωσε πως το domain της ιστοσελίδας είχε λήξει οπότε αποφάσισε να το αγοράσει χωρίς να ειδοποιήσει φυσικά τους προηγούμενες διαχειριστές της ομάδας. Το μπλογκ μεταμορφώθηκε σε ιστοσελίδα σκληρού πορνό ενώ οι διαδηλωτές εξακολουθούσαν να προωθούν και να διαφημίζουν τα συνθήματά τους αγνοώντας αυτή την εξέλιξη.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο χρήστης που άλλαξε τον χαρακτήρα της ιστοσελίδας, “Αυτοί κατηγορούν τους γκέι και τη ροκ μουσική έξω από το Carolina Rebellion. Εγώ λοιπόν αγόρασα την πλατφόρμα τους καθώς είχε λήξει και τη διαμόρφωσα σε κάτι που όλοι οι γκέι και πιθανότατα όσοι αγαπούν τη ροκ μουσική, μπορούν να επισκεφθούν. Δίκαιο δεν είναι;”

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *