ΟΡΙΣΤΙΚΟ Γκρεμίζουν τα μαγαζιά της Παραλίας Λουτρακίου [Video]

4

Αν όχι τη Δευτέρα, την Τρίτη ο εργολάβος θα επιστρέψει για να υλοποιήσει το έργο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στιγμιότυπο 2015-05-16, 10.37.26 μ.μ.Ο κύβος ερρίφθη για να ρίξουν τα μαγαζιά της παραλίας Λουτρακίου, θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα όλα κρατιούνται στον αέρα δηλαδή σε μια προφορική υπόσχεση πολιτικών προσώπων, καταλαβαίνετε πόσο ρευστό είναι.

Οι τελευταίες όμως εξελίξεις το επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο τρόπο. Το loutrakitv.gr επέλεξε να μην προκαλέσει πανικό γι’ αυτό και δεν γράψαμε τίποτα τις τελευταίες ημέρες, που παρά την κλιμάκωση υπήρχε μια βάσιμη ελπίδα καθυστέρησης, μέχρι που ακούστηκε και δημοσίως από επίσημα χείλη – από τα χείλη του κ. Δημάρχου Γ. Γκιώνη ότι χθες Παρασκευή 16 Μαΐου ήρθε ο εργολάβος που πήρε τα χρήματα από το πράσινο ταμείο για να γκρεμίσει τις αυθαίρετες κατασκευές. Ευτυχώς για λόγους γραφειοκρατικούς δεν μπόρεσε να το κάνει όμως είναι παραπάνω από βέβαιο ότι τη Δευτέρα θα επανέλθει. Το παράξενο είναι ότι από τα 33 μαγαζιά έχει βγει πρωτόκολλο κατεδάφισης για τα 26.

Βέβαια ο Δήμαρχος κάνει ότι μπορεί για να καθυστερήσει τη διαδικασία ευρισκόμενος σε συζητήσεις με ΥΠΕΚΑΑντιπεριφέρεια και Εποπτεία Αυθαιρέτων. Αυτό που ζητάει ο Δήμαρχος είναι μια παράταση, να περάσει το καλοκαίρι ενώ παράλληλα έγινε η ανάθεση της μελέτης στο Πολυτεχνείο προκειμένου να προχωρήσει η αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια και το ΥΠΕΚΑ έχουν στείλει τα ανάλογα έγγραφα στον Δήμαρχο για να πάρει τις άδειες από τους επιχειρηματίες και το τρενάρει (αν καταλάβαμε καλά) προκειμένου να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να δουλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το καλό για τον κ. Δήμαρχο είναι ότι θα χρειαστεί να λείψει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό. Η τύχη είναι με το μέρος του μέσα στην ατυχία του, γιατί πολύ απλά ακόμα κι αν είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμαρχος δεν έχει ευθύνη για μια υπόθεση που σέρνεται χρόνια τώρα,  οι δυσαρεστημένοι επιχειρηματίες μπορεί να γίνουν ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί επάνω στον θυμό τους.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “ΟΡΙΣΤΙΚΟ Γκρεμίζουν τα μαγαζιά της Παραλίας Λουτρακίου [Video]

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ; ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΙΩΣ

  2. Το Λουτράκι είναι μια γερασμένη γκόμενα που όσο και να βφτεί είναι χάλια. Κανένας τουρίστας δεν έρχεται μόνο κάτι παράξενοι παπούδες που έρχονται και σπάνε τα νεύρα μας και εκβιάζουν με τις γεροπαραξενιές τους. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή να γίνει το έργο και μετά να έχουμε παραλία που θα μαζεύει καλό κόσμο. Η ομορφιά θέλει θυσίες.

  3. ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ!!! ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥ

  4. μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει να τελειωνουμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *