20/04/2024

Γκιώνης για Γλυκοφρύδη: “εσάς σας βλέπω σε ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ! ” Γιατί κλείνει την πόρτα του γραφείου στην Ιάσονος ο κ Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Γλυκοφρύδης ? VIDEO – Απάντηση που θα σας εκπλήξει !

3

Γκιώνης για Γλυκοφρύδη: “εσάς σας βλέπω σε ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ! ” Γιατί κλείνει την πόρτα του γραφείου στην Ιάσονος ο κ Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Γλυκοφρύδης ? VIDEO – Απάντηση που θα σας εκπλήξει !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μικρογραφία   *Είστε από αυτούς που αναρωτιούνται γιατί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Γ. Γλυκοφρύδης (κοινώς Μπούζης) κλείνει την πόρτα του γραφείου του;

*Βλέπετε ύποπτη την κίνηση αυτή;

*Καταδικάζετε το λάθος 1 εκατομμυρίου στον προϋπολογισμό;

Στο Video που ακολουθεί θα πάρετε τις απαντήσεις που ψάχνετε από τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο !

Και “ο νοών νοείτω”   λέει ο κ Δήμαρχος μετά την εξομολόγηση του Αντιδημάρχου, έχοντας την εντύπωση πως όσοι γέλασαν δεν ανήκουν στους νοούντες που ενόησαν, ενόησαν γι’ αυτό ακριβώς και γέλασαν ορισμένοι επειδή  είναι όντως για γέλια να παίρνει διάσταση μια βλακεία που γράφει ή λέει ο οποιοσδήποτε (ακόμα κι οι παρόντες γράφοντες δεν εξαιρούνται) ειδικά αν ο γράφων εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα και διαπιστώνει αυτό που θέλει να διαπιστώσει εντελώς αβάσιμα. Χάθηκε η σοβαρότητα παντελώς. Αν ο κ Γλυκοφρύδης ειρωνεύτηκε τον όποιο γράφοντα με τόση λεπτότητα του βγάζουμε το καπέλο, αν όμως απάντησε σοβαρά, αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε για το χιούμορ του.

Γιατί κλείνει την πόρτα ο κ Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Γλυκοφρύδης; VIDEO – Απάντηση σε ΜΜΕ που έχει τέτοια απορία, που θα σας εκπλήξει

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=yDVX1TvfpCM]

Από την άλλη ο κ Γκιώνης δεν χάνει το χιούμορ του ποτέ ακόμα κι όταν για παράδειγμα στο ακόλουθο VIDEO (1 λεπτό 28 δευτερόλεπτα) λέει ότι πέφτουν κεφάλια και βλέπει τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών να είναι ο επόμενος μετά τον κ Δοσσαρά ως αποκεφαλισμό του Ιωάννου, αλλά τον βλέπει τον κ Γλυκοφρύδη στο κρατητήριο ! Φυσικά το υπερβολικό χιούμορ δε γίνεται πάντοτε αποδεκτό μερικές φορές μπορεί να σε θεωρήσουν από άλλη εποχή, όπως είπε ο κ Δήμαρχος για τον κ Γκιώνη. Αλλά καλύτερα αυτό παρά να σε λένε εχθρό του λαού, ακόμα κι αν σ’ αυτό έχεις παρέα Πρόεδρο Νομικού Προσώπου.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=zsTDW1GAsCs]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Γκιώνης για Γλυκοφρύδη: “εσάς σας βλέπω σε ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ! ” Γιατί κλείνει την πόρτα του γραφείου στην Ιάσονος ο κ Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Γλυκοφρύδης ? VIDEO – Απάντηση που θα σας εκπλήξει !

  1. εξ ιδίων τα αλλότρια ρε Λόη; για να μην κρυώσει το είπε καθαρά ο άνθρωπος

  2. ΑΣ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *