20/04/2024

ΓΙΑΤΙ δεν διεκδίκησε ο Δήμος Λουτρακίου ΕΚΠΤΩΣΗ στα ΔΙΟΔΙΑ ?!! Την ώρα που ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ στα διόδια Αφιδνών για τους μόνιμους κατοίκους

1

ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ στα διόδια Αφιδνών για τους μόνιμους κατοίκους Ωρωπού, Όμως στον Δήμο Λουτρακίου…..

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
 
Καμία αύξηση στα διόδια Αφιδνών για τους μόνιμους κατοίκους Ωρωπού

Οι δημότες του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων συνεχίζουν να αναρωτιούνται

ΓΙΑΤΙ δεν διεκδίκησε ο Δήμος Λουτρακίου ΕΚΠΤΩΣΗ στα ΔΙΟΔΙΑ για τους Δημότες όπως στα Μέγαρα?!!  (διαβάστε την επιστολή κατοίκων Αγ. Θεοδώρων εδώ )

Αντίθετα οι δημότες Ωρωπού έχουν άλλη μεταχείριση:

Τη διατήρηση στα ίδια επίπεδα του αντιτίμου στον σταθμό διοδίων Αφιδνών για τους δημότες Ωρωπού, με το ειδικό πρόγραμμα Fast Pass Oropos, ανακοίνωσε σήμερα η κοινοπραξία Νέα Οδός.

Όπως διευκρινίζει η κοινοπραξία, αποκλειστικά για τους μόνιμους κατοίκους Ωρωπού και μέσω του ειδικού προγράμματος Fast Pass Oropos, τα οχήματα κατηγορίας 2 των μόνιμων κατοίκων, θα πληρώνουν στον σταθμό διοδίων Αφιδνών, με χρήση του ηλεκτρονικού πομποδέκτη Fast Pass, 2,10 ευρώ ανά διέλευση, δηλαδή η τιμή του διοδίου θα είναι ακριβώς στο επίπεδο που ήταν πριν από τις αυξήσεις.

Η διαδικασία εγγραφής των μόνιμων κατοίκων στο ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα Fast Pass Oropos, θα πραγματοποιείται μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του δήμου Ωρωπού, στα οποία θα βρίσκονται υπάλληλοι της Νέας Οδού για να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής δικαιολογητικών είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και η ημερομηνία ενεργοποιήσεως του προγράμματος Fast Pass Oropos είναι η Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “ΓΙΑΤΙ δεν διεκδίκησε ο Δήμος Λουτρακίου ΕΚΠΤΩΣΗ στα ΔΙΟΔΙΑ ?!! Την ώρα που ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ στα διόδια Αφιδνών για τους μόνιμους κατοίκους

  1. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΥΨΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *