18/04/2024

Απάντηση Μ. Στάμου σε Γ. Μπάκο. Διαβάστε την εδώ. Τι έπεται; Απάντηση Γ. Μπάκου σε Μ. Στάμου?

0

Απάντηση Μ. Στάμου σε Γ. Μπάκο. Διαβάστε την εδώ. Τι έπεται; Απάντηση Γ. Μπάκου σε Μ. Στάμου?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μικρογραφία

*Σκέφτηκα να μην απαντήσω στα λεγόμενά σας,

για αυτό και άργησα, αλλά ορισμένα πράγματα «δεν καταπίνονται».

Κύριε Μπάκο,

Διαπιστώνω ακόμη μια φορά, πόσο πολύ τέρπεσθε να αυτοαποκαλείσθε και να το επιβεβαιώνετε καθημερινά, πόσο δεινός blogger είσαστε.

Αναλίσκεσθε πραγματικά στο να εφευρίσκετε έωλα και αβάσιμα επιχειρήματα, για να στηρίξετε τους λιβελλικούς χαρακτηρισμούς, που εξαπολύετε κατά τακτά χρονικά διαστήματα έναντι πάντων.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στους χαρακτηρισμούς που εξαπολύσατε για το πρόσωπό μου, ως «οσφυοκάμπτης και αρχομανής».

Απορώ πραγματικά, πού στηρίζετε αυτούς τους χαρακτηρισμούς και άγομαι στη σκέψη, ότι ή αγνοείτε την πραγματική έννοια των όρων αυτών, ή αγνοείτε την πραγματικότητα.

Γιατί, για να είσαι «οσφυοκάμπτης και αρχομανής», πρέπει να έχεις κατά νουν και κάποιες σκοπιμότητες και στόχους, όπως να αποκτήσεις όνομα, κοινωνική αίγλη και αποδοχή, επαγγελματική αναγνώριση κ.α.

Εάν δεν υπάρχει τέτοιου είδους σκοπιμότητα, τότε οι όροι αυτοί χάνουν το νόημά τους.

Σας διαβεβαιώνω λοιπόν, κύριε Μπάκο και ας θεωρηθεί «έπαρση» (ε΄ ας σας μιμηθώ κάπου…!), ότι όλα τα παραπάνω τα είχα ήδη αποκτήσει από πολύ μικρή ηλικία, με μεγάλο προσωπικό κόπο, διάθεση χρόνου, μελέτη, σκληρή δουλειά και πάνω από όλα ηθική συνείδηση.

Επομένως, η εκλογή μου, ως σύμβουλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, με βρήκε γεμάτη από όλα αυτά και δεν καραδοκούσα να επιτύχω την κοινωνική μου αναβάθμιση, μέσω της ιδιότητας μου αυτής.

Εξάλλου, όσο προκατειλημμένος και υστερόβουλος κι εάν είστε, δεν μπορεί να αγνοείτε το γεγονός, ότι εγώ δεν κατέχω καμία προεδρική ή άλλη έμμισθη θέση στο Δήμο, αλλά δουλεύω ως απλός ευσυνείδητος «εργάτης», για το καλό του τόπου και των δημοτών.

Ευτυχώς που υπάρχει κόσμος -αρκετός μπορώ να πω- που αναγνωρίζει και εκτιμά αυτή μου την προσπάθεια και με εμπιστεύεται και αυτό μου αρκεί.

Ίσως θα έπρεπε εσείς να κοιταχτείτε στον καθρέπτη, για να αναγνωρίσετε τουλάχιστον, τον αρχομανή και εγωιστή αυτοδιοικητικό, που στις περισσότερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν από κάθε τοποθέτησή σας, χρησιμοποιούσατε σαν εισαγωγή, τις παρακάτω δύο φράσεις:

«Εγώ γνωρίζω πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και παρέχω και μαθήματα δωρεάν» και

«Εγώ γνωρίζω το αντικείμενο, γιατί είμαι ειδικός».

Και διερωτώμαι αλήθεια, κύριε Μπάκο, σε πόσους τομείς είστε ειδικός;

Στη γλώσσα, στα νομικά, στα οικονομικά, στα τουριστικά, στον αθλητισμό και δεν ξέρω, πόσους άλλους τομείς να κατονομάσω!

Ά! Και μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο,

για αυτό δηλώνω ότι παραδίδω μαθήματα ελληνικής γλώσσας,

όχι μόνο δωρεάν αλλά και σωστά.

ΜΑΡΙΑ Δ.ΣΤΑΜΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *