30/04/2024

Έντυσαν νυφούλα την 28χρονη Κυριακή και μοίρασαν κουφέτα στην κηδεία της

0

Θρήνος στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου των Αγίων Αναργύρων, καθώς αποχαιρετούσαν την 28χρονη Κυριακή, θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία για να της πουν το τελευταίο αντίο, ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου. Οι γονείς της, βυθισμένοι στον πόνο τους, βίωναν τη στιγμή με απόγνωση.
Ο πατέρας, με δάκρυα στα μάτια, οδήγησε το φέρετρο μέσα στον ναό, ενώ η μητέρα, συγκλονισμένη, κατέρρευσε φωνάζοντας “είναι ψέμα”. Μέσα από την αγωνία της, συνειδητοποίησε ότι η αγαπημένη της κόρη, που ντύθηκε νύφη, δεν θα έβλεπε ποτέ τον γάμο της, αλλά μόνο το τέλος της ζωής της, καθώς την δολοφόνησε απάνθρωπα  ο άνθρωπος που κάποτε αγάπησε και μοιράστηκε τα όνειρά της.
Το φέρετρο της Κυριακής ήταν λευκό, ήταν ντυμένη νύφη, με λευκό στεφάνι στα μαλλιά, ενώ η οικογένειά της μοίραζε κουφέτα στους παρευρισκόμενους.
Την ίδια ώρα, ο δράστης της τραγικής δολοφονίας προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να απολογηθεί ενώπιον της 25ης ανακρίτριας.
Η φαρμακοποιός που προσπάθησε να σώσει την Κυριακή μετά το επεισόδιο, περιέγραψε τα τραγικά γεγονότα, αναφέροντας τον ανείπωτο πόνο και την ακατανίκητη απώλεια που είχαν οι στιγμές αυτές.
Ο δράστης αυτός, με μαχαίρι, αφαίρεσε από την Κυριακή την ευκαιρία να ζήσει, αφήνοντας πίσω του ένα πένθος που θα συντρίψει για πάντα την οικογένειά της  και τους αγαπημένους της.

kideia_28xronis___5_kideia_28xronis___1_

 

Φωτο: Χάρης Γκίκας / Πηγή: Newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *