26/10/2024

Ειδική Συνεδρίαση – Απολογισμός Video με τοποθετήσεις Δημάρχου, Αρχηγών Παρατάξεων Μειοψηφίας, σχολιασμός

4

Ειδική Συνεδρίαση – Απολογισμός Video με τοποθετήσεις Δημάρχου, Αρχηγών Παρατάξεων Μειοψηφίας, σχολιασμός

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ειδική Συνεδρίαση - Απολογισμός Video με τοποθετήσεις Δημάρχου, Αρχηγών Παρατάξεων Μειοψηφίας, σχολιασμόςΗ Ειδική (επιβεβλημένη) συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων πραγματοποιήθηκε χθες και τοποθετήθηκαν τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.
Φυσικά και οι αρχηγοί των παρατάξεων της μειοψηφίας πήραν το λόγο και ο λόγος τους κυμάνθηκε από χλιαρός ως πολύ φορτισμένος.

Ο Δήμαρχος είχε ύφος απολογητικό, σαν να πήρε κυριολεκτικά τη λέξη απολογισμός ενώ οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την άρχουσα παράταξη ότι δεν παρήγε έργο, άρα είναι τραγελαφικό να μιλάει κανείς για απολογισμό έργου. Ο Δήμαρχος βέβαια όπως ήταν φυσικό είχε διαφορετική άποψη για το έργο της παράταξής του. Έτσι αναφέρθηκε στην κοινωνική πολιτική του, τη δημιουργία των δύο νέων νομικών προσώπων: Του ΝΠΔΔ “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” και του ΝΠΔΔ  “ΜΕΡΙΜΝΑ”. Εδώ σημειώνουμε ότι οι Πρόεδροι και των δύο Νομικών Προσώπων απουσίαζαν.

Ο Δήμαρχος εστίασε και πάλι στις κρίσιμες στιγμές, ιστορικές θα τις έλεγε κανείς που περνάει η χώρα, αλλά και ο Καλλικρατικός Δήμος. Μίλησε με γκρίζο ύφος για γκρίζο σκηνικό και για αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες αναγκάζεται να λειτουργήσει δεδομένων των συνθηκών της χώρας και του χρεωμένου από την προηγούμενη διοίκηση Δήμου. Ο κος Παύλου του απάντησε πάνω σε αυτό ότι δεν τον υποχρέωσε κανένας να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου μέσα στην κρίση, ήξερε τι πήγαινε να κάνει και σε τελική ανάλυση αν ζορίζεται ας τα παρατήσει μην πάθει και τίποτα. Ειρωνεία ή πικρία από κάποιον που πίστεψε αυτή τη Δημοτική αρχή; Πάντως και ο κ Δ Στάμου κάτι ανέφερε για την προεκλογική του γνωριμία με τον Δήμαρχο, ενώ ο κ Παύλου το γύρισε στην πλάκα λέγοντας: Α τέτοια έκανες;

Για να διαβάσετε τη συνέχεια και να δείτε τα υπόλοιπα video με τις τοποθετήσεις των Αρχηγών των παρατάξεων (Παύλου, Πετρίτση, Γκιώνη) και τη δευτερολογία του Δημάρχου πατήστε

Ας σοβαρευτούμε όμως. Πολλά και σπουδαία αν και όχι και τόσο φρέσκα ήταν αυτά που ακούσαμε στον απολογισμό. Μοιραζόμαστε μαζί σας τα Video με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και θα επανέλθουμε με σχολιασμό, αλλά και με τις λοιπές σημαντικές τοποθετήσεις.

ακολούθησε και η δευτερολογία του Δημάρχου που αποτέλεσε αποτέλεσμα διαμάχης με την αντιπολίτευση, επειδή η αντιπολίτευση δεν είχε τη δυνατότητα να απαντήσει στη δευτερολογία του Δημάρχου, άρα εκείνος άφηνε τις εντυπώσεις σύμφωνα με τη δική του ερμηνεία. Λογικό δεν είναι όμως αφού ο απολογισμός έχει να κάνει με τα πεπραγμένα της πλειοψηφίας της οποίας ηγείται; Όσο για παιγνίδι εντυπώσεων αν δείτε τα video θα διαπιστώσετε ότι περί αυτού πρόκειται έτσι κι αλλιώς.

Ακολουθεί το video από τη δευτερολογία

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XAMqCz72C-8&feature=youtu.be]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Ειδική Συνεδρίαση – Απολογισμός Video με τοποθετήσεις Δημάρχου, Αρχηγών Παρατάξεων Μειοψηφίας, σχολιασμός

  1. Ti kanei re paidia o logothetis sto televtaio video? Xairetaei nazistika?

  2. Ήταν ανάγκη να συγκαλέσουν ειδική συνεδρίαση για να κάνουν ακριβώς το ίδιο με αυτό που κάνουν σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου; Αφού αλληλοκατηγορούνται για να δουν ποιος είναι ο πιο ανίκανος χωρίς να δίνουν ουσιαστικές λύσεις. Κανονικά οι αντιδήμαρχοι θα έπρεπε να απολογηθούν, αφού ο ρόλος του κ Δημάρχου είναι συντονιστικός.

  3. Ένα stop kare ήταν, αμέσως να κρίνεις. Εξάλλου μόνο για φασισμό δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Δήμαρχο. Ή αν θέλεις μόνο τον Δήμαρχο δεν μπορείς να κατηγορήσεις για φασιστική συμπεριφορά εκεί μέσα.

  4. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ Ο κ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΩΧΩΝ ΤΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *