Οι υπάλληλοι της ΜΚΟ που καθαρίζουν και εξωραΐζουν το Λουτράκι είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. Παρέμβαση του Γ. Παπαγεωγίου ύστερα από καταγγελία εργαζομένων. VIDEO, έγγραφο καταγγελίας.

3

Οι υπάλληλοι της ΜΚΟ που καθαρίζουν και εξωραΐζουν το Λουτράκι είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. Παρέμβαση του Γ. Παπαγεωγίου ύστερα από καταγγελία εργαζομένων. VIDEO, έγγραφο καταγγελίας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΜΚΟΈνα θέμα που δεν περιποιεί τιμή στους εμπλεκόμενους είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εργαζόμενοι της ΜΚΟ του κ Σπινθάκη. Είναι ένα ζήτημα που θίγει για δεύτερη φορά ο κ Παπαγεωργίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ύστερα από έγγραφη καταγγελία 2 από τους εργαζομένους ότι δεν αμείβονται.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι οι υπάλληλοι της ΜΚΟ στην οποία αναφέρεται ο ομιλών έχουν προσληφθεί για καθαρισμό και καλλωπισμό πάρκων, σχολείων και πλατειών. Άλλοι 15 για τη δασοπροστασία.

Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει μισθολογική σχέση με τον Δήμο και ότι οι εργαζόμενοι  (όταν αμείβονται) αμείβονται απευθείας από τη ΜΚΟ, μέσω προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ.

Οι υπηρεσίες τους παρέχονται υπό την επίβλεψη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας» .Ο Δήμος είναι συμπράττων φορέας.

Για να διαβάσετε τη συνέχεια και να δείτε το video πατήστε

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=c3kXFLM8noU&feature=g-upl]

Συμπληρώνουμε την εικόνα του θέματος με το  σχόλιο του κου Παπαγεωργίου από του Facebook :

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ…. κ ΣΠΙΝΘΑΚΗ.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ….
ΕΦΤΑΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ…. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ.
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Οι υπάλληλοι της ΜΚΟ που καθαρίζουν και εξωραΐζουν το Λουτράκι είναι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ. Παρέμβαση του Γ. Παπαγεωγίου ύστερα από καταγγελία εργαζομένων. VIDEO, έγγραφο καταγγελίας.

  1. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΔΗΚΗΓΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.

  2. ΑΓΑΠΗΤΟ Tv-Tv.Tk Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ….
    ΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ?
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ….ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ…
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ ΑΝΩΝΥΜΟΣ? ΟΤΑΝ κ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ? ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ?
    ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑΜΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ κ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΚΟ ΤΟΥ κ ΣΠΙΝΘΑΚΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ…. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑΘ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΗ…
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΕΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ…..
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ….
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ….. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *