15/07/2024

25η Μαρτίου στο Λουτράκι. Διαβάστε: θα μπει ή όχι εξέδρα για τους επισήμους στην παρέλαση?

5

25η Μαρτίου στο Λουτράκι χωρίς εξέδρα για τους επισήμους, ντρέπονται ή φοβούνται?

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η 25Η Μαρτίου, η  μεγάλη αυτή Εθνική Επέτειος θα εορταστεί με λαμπρότητα και σεμνότητα, αλλά και με προνοητικότητα στην πόλη του Λουτρακίου. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες φέτος δε θα στηθεί εξέδρα για τους επισήμους, αφού ο κίνδυνος να εκφράσουν οι αγανακτισμένοι  πολίτες τη δυσαρέσκειά τους καραδοκεί!
Έτσι ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Δήμων ανά την Ελλάδα, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων θα κρύψει τους πολιτικούς από τα πιθανά γιαουρτώματα. Νεράντζια δόξα τω Θεώ δεν έχουμε πλησίον, γι’ αυτό οι υπάλληλοι του Δήμου μάζεψαν από τα δέντρα, αυτό που είχαν πάνω στα κλαδιά – τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια (αυτά που είχαν ξεμείνει, τώρα μόνο τα άσπρα καλώδια κρέμονται). Δίπλα τους και οι σημαιούλες! Τι ωραία πάμε όλοι στην παρέλαση και ποιός ξέρει ίσως σταθούμε δίπλα στους επισήμους, αφού εκείνοι θα ανμειχθούν με τον κόσμο, εάν δώσουν το παρόν. Που καταντήσαμε όμως σαν Έθνος, κάποτε ανεβάζαμε τους επιφανείς πολίτες σε βάθρο, τώρα πια οι επιφανείς θέλουν να γίνουν όσο πιο αφανείς γίνεται. Ντρέπονται; Α μπα,  απλώς φοβούνται.

 

Έστω και μια μέρα πριν την παρέλαση καλό θα ήταν οι ειδήμονες να αναλογιστούν μήπως είναι σωστό να τιμήσουν τους ήρωες που αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό με αξιοπρέπεια και όπως τους αρμόζει. Μήπως πρέπει να δείξουν τη δική τους παλικαριά και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων;  Και ένας λόγος παραπάνω επειδή σε αυτά εδώ τα χώματα πολέμησαν οι ήρωες που τιμούμε σήμερα, εδώ γράφτηκε η ιστορία!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “25η Μαρτίου στο Λουτράκι. Διαβάστε: θα μπει ή όχι εξέδρα για τους επισήμους στην παρέλαση?

  1. Όλοι αυτές τις μέρες θέλουν να δουν τον Δήμαρχο που ψήφισαν και αυτός κρύβεται.Τι χρωστάει και κρύβεται;

  2. Τα στεφάνια που θα καταθέσουν από που τα πήραν ξέρετε; Την προηγούμενη φορά ήταν απ’ τη Λαμία.Δεν ψωνίζουν απ’ το Λουτράκι μόνο τα τέλη θέλουν να πληρώνουμε.Γι’ αυτό κρύβονται γιατί δεν έχουν μούτρα να μας αντικρίζουν, βέβαια όσο θα πλησιάζουν στις εκλογές θα παίρνουν θάρρος και θα μας ζητάνε να τους ψηφίσουμε, αλλά δε σφάξανε! Θα τους μαυρίσουμε όλους!

  3. ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ

  4. Δεν φτανε αυτοι φταιμε εμεις που του ψηφιζουμε , φταιμε εμαις που στελνουμε τα παιδια μαςστην παρελαση να μην παει κανεις
    να πανε μονοι τους να κατσουν στην εξεδρα

  5. Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΤΟ 1821. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *