19/04/2024

Ελεύθερος Σκοπευτής: Παρέλαση στο Λουτράκι. Συμπεράσματα πολιτικής φύσης

11

Ελεύθερος Σκοπευτής: Παρέλαση στο Λουτράκι. Συμπεράσματα πολιτικής φύσης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όπως σας είχαμε προιδεάσει η παρέλαση στο Λουτράκι διεξήχθη χωρίς εξέδρα αλλά με επισήμους. Εμείς δεν βιντεοσκοπήσαμε για να παρατηρήσουμε και σας μεταφέρουμε το τι είδαμε:
Πρώτα απ’ όλα είδαμε τους επισήμους να αισθάνονται άβολα χωρίς την εξέδρα, σαν να πήγαν μισοντυμένοι. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κος Κακαβάς επινόησε μια μορφή εξέδρας ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, καλό. Κακό ήταν κάτι άλλο: το να βλέπουμε τον Δήμαρχο μόνο του μπροστά. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοί που ήταν; Σωστή ερώτηση. Είδαμε τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κο Θ. Μουζάκη πιο δίπλα, τον Πρόεδρο του «Προμηθέα» κο Ν. Λόη πιο πέρα, τον κο Κακούρο πιο πίσω. Είδαμε και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κο Γ.Μπάκο, μόνο που τρομάξαμε να τον βρούμε τόσο  μακριά που βρισκόταν από τους επισήμους, δίπλα του ο Αντιπρόεδρος της ΔΚ κος Αρ. Μαρίνης, μετά από τους προαναφερόμενους απόσταση, απόσταση, απόσταση.
(Δείτε το σχηματικά)

Η αντιπολίτευση είχε περισσότερη συνοχή. Εκεί παρατηρήσαμε τον τέως Δήμαρχο κο Γ. Γκιώνη με τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ κο Πέρα, τον κο Γ. Πετρίτση μετά του συμβούλου της παράταξής του, κου Φίλη. Τον κο Π. Παύλου δεν το είδαμε, όπως και κάποιον από την παράταξή του, η κα Φόρτη επίσης δεν παρέστη σε μια παρέλαση που τιμά τους ήρωες του 1821. Όλοι οι υπόλοιποι απόντες. Φέτος δεν είδαμε και κανέναν «επίσημο» με φουστανέλα.

Πανό υψώθηκαν με φράσεις των αγωνιστών της επανάστασης του 1821, συμπεραίνουμε ότι περιείχαν κάποιο υπονοούμενο, ξέρετε αντίδραση χωρίς αντίδραση.

Κάποιοι μαθητές παρέλασαν με μαύρο περιβραχιόνιο εις ένδειξη πένθους για τα κακώς κείμενα στη χώρα μας. Δεν μούντζωσαν, δεν παρέλασαν ανάποδα και δεν πέταξε κανένας γιαούρτια!!! Η κρίση φταίει, δεν έχει κανένας λεφτά για πέταμα!
Πέρα από πλάκα όμως θα ήταν και περίεργο να ξεσπάσουν σε πολιτικούς τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού και αυτοί την κρίση βιώνουν λόγω περικοπών που γίνονται στα έσοδά τους και σε τελική ανάλυση εδώ καλά καλά δε ρωτάνε τους πολιτικούς της κεντρικής εξουσίας για το μέλλον της χώρας, αυτά είναι προαποφασισμένα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

11 thoughts on “Ελεύθερος Σκοπευτής: Παρέλαση στο Λουτράκι. Συμπεράσματα πολιτικής φύσης

  1. ΤΟΥΣ ,ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑΙ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΑΝ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕΔΑΚΙ!

  2. ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΔΕ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

  3. ποιος ξερει τι παιζει στην δημοτικη αρχη για να μην καθεται ουτε ο προεδρος διπλα στον δημαρχο μαλλον τα χωρισαν τα τσανακια τους

  4. Λίγα δεν ήταν τα σχολεία που παρέλασαν?

  5. ΚΙ επειδή ήταν σε απόσταση τώρα εσύ κατάλαβες ότι κάτι γίνεται… βρε μήπως όνειρα βλέπεις;

  6. η φιλαρμονική δεν έπεξε σημαία στους επισήμους!

  7. Πολυ εχθρικος ειναι αυτος απο την Κοινοτητα γιατι αραγε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *