2015 LOUTRAKI CHRISTMAS BASKETBALL CUP, σε συνεργασία με το SPORTCAMP

0

’2015 LOUTRAKI CHRISTMAS BASKETBALL CUP, σε συνεργασία με το SPORTCAMP

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

10888628_Σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2015 Loutraki Christmas Basketball Cup, τη Τρίτη 30.12.2014. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η TNBA Greece, σε συνεργασία με το SPORTCAMP διοργάνωσε ένα μοναδικό τουρνουά μπάσκετ Παίδων και Παμπαίδων.

Μετά από 3 ημέρες πλήρους αγωνιστικής δράσης τα αγόρια του Κ.Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ
U15 και  τα αγόρια του ΑΡΓΙΑΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ U13 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Στο καθιερωμένο τουρνουά Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκαν συνολικά 18 αγώνες παρουσία πολλών δεκάδων θεατών που παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια των νεαρών αθλητών.

Η τελική κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής:

Age group U15   1.Κ.Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2. TRIPLE CROWN BASKETBALL 3. ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 4. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 5. TELEUNICOM BAC

Age Group U13    1.ΑΡΓΙΑΚΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ 2. TRIPLE CROWN BASKETBALL 3. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 4. ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Για πρώτη φορά η φετινή διοργάνωση ΤΝΒΑ GREECE, έδωσε την ευκαιρία στους  νεαρούς αθλητές να αναδειχτούν μέσα από τα social media  να κερδίσουν αναμνηστικό δώρο και να ζήσουν την αίγλη ενός διάσημου αστέρα. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός για τον πιο δημοφιλή παίκτη που έγινε μέσω facebook page της ΤΝΒΑ στην οποία συμμετείχαν όλοι οι νεαροί αθλητές του τουρνουά. Μέσα από τον διαγωνισμό οι ίδιοι οι παίκτες ανέδειξαν το δημοφιλέστερο αθλητή κάθε κατηγορίας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν γνώσεις και τεχνικές πάνω στο αγαπημένο τους άθλημα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των δημοφιλέστερων παικτών κατά τη τελετή απονομής μεταλλείων των νικητήριων ομάδων του τουρνουά. Στη κατηγορία U15  ψηφίστηκε ο Φωτεινός Σπύρος (TELEUNICOM BAC)και U13 ο Μενούνος Γιάννης (ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ). Δόθηκαν επίσης αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το SPORTCAMP A.E. ευχαριστεί θερμά τις ομάδες και τους γονείς των αθλητών για τη συμμετοχή τους στο 2015 Loutraki Christmas Basketball Cup.

 

Οι συμμετέχουσες ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί κατά την περίοδο των Πασχαλινών εορτών στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP.

Περισσότερες φωτογραφίες από το τουρνουά μπορείτε να δείτε στη σελίδα της διοργάνωσης στο facebook https://www.facebook.com/tnbagreece

Τα Χριστουγεννιάτικα αθλητικά τουρνουά 2015 LOUTRAKI CHRISTMAS SOCCER & VOLLEBALL CUP του SPORTCAMP συνεχίζονται αμέσως μετά τη Πρωτοχρονιά από 3-5 Ιανουαρίου 2015.

Χρόνια πολλά και καλή αθλητική χρονιά!

541608_ 1507113_

10888628_

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *