03/05/2024

Σάλος στα social media με το νέο «μαργαριτάρι» της Δόμνας Μιχαηλίδου

0

Δόμνα Μιχαηλίδου: Σάλος στα social media με το νέο «μαργαριτάρι» και τις συμβουλές στους μαθητές να γίνουν… μαραθωνοδρόμοι «Γλέντι» έχει στηθεί στα social media μετά την… προτροπή της Δόμνας Μιχαηλίδου προς τους μαθητές να γίνουν… μαραθωνοδρόμοι, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τις συγχωνεύσεις σχολείων που προωθεί η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, στην παρατήρηση της βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς ανησυχούν για το γεγονός της απομάκρυνσης των μαθητών από το γνώριμο περιβάλλον και της υποχρέωσης να περπατούν καθημερινά έως και δυο χιλιόμετρα για να πάνε στο σχολείο, η Δόμνα Μιχαηλίδου απάντησε πως τοπερπάτημα κάνει… καλό στην υγεία.

«Δεν θα κάνω επίκληση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που λέει ότι είναι καλό και σωστό να περπατάμε όλοι 8 χιλιόμετρα την ημέρα…» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου κάνοντας ουσιαστικά επίκληση στον ΠΟΥ.

Όπως ήταν φυσικό το… ατράνταχτο επιχείρημα της υφυπουργού Παιδείας δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Δόμνα Μιχαηλίδου με τις δηλώσεις της «ξεσηκώνει» τα social media.

Τροφή για σχόλια είχε δώσει και με το μήνυμα της για την επέτειο της 28ηςΟκτωβρίου, το 2019. Η τότε υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είχε ξεχάσει να χρήση των λέξεων «φασισμός» ή «ναζισμός» ενώ είχε βρει το βαθύτερο νόημα στον… εθελοντισμό.

«Η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *