17/07/2024

1ο Αθλητικό Summer Camp στον Πειραιά

0

1ο Αθλητικό Summer Camp στον Πειραιά

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
1ο Αθλητικό Summer Camp στον Πειραιά1ο Αθλητικό Summer Camp στον Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε:

«Για μας τα παιδιά του Πειραιά, αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Είναι το μέλλον αυτής της πόλης και της χώρας μας. Γι΄αυτό μια σειρά από δράσεις μας, έχουν στο επίκεντρό τους τα παιδιά και τη νεολαία. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα που τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε για πρώτη φορά το καλοκαίρι στην πόλη μας το «1o Αθλητικό Summer Camp» του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που σκοπεύουμε να το κάνουμε θεσμό και να συμμετέχουν σε αυτό κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παιδιά του Πειραιά.

Στόχος μας, εκτός των άλλων, είναι τα παιδιά μετά από μια κουραστική μαθητική χρονιά, να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να παίξουν.

Διότι το παιχνίδι αποτελεί μια σημαντική δράση κοινωνικοποίησης αλλά και ψυχικής ισορροπίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, την ομάδα των έμπειρων καθηγητών Φυσικής Αγωγής, αλλά και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, που θα είναι δίπλα στα παιδιά μας. Να τα μάθουν αθλητικές δεξιότητες και τεχνικές, αλλά και να διασκεδάσουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά του Πειραιά, στο «1o Αθλητικό Summer Camp» του Δήμου Πειραιά, για ένα ξεχωριστό καλοκαίρι».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *