02/05/2024

Όσα δεν είδατε, δεν ακούσατε ή δεν προσέξατε στην εκδήλωση για τον Εορτασμό της Μάχης της Περαχώρας

0

Όσα δεν είδατε, δεν ακούσατε ή δεν προσέξατε στην εκδήλωση για τον Εορτασμό της Μάχης της Περαχώρας
Μαχη Περαχωρας

* Εν αναμονή των Επισήμων ο κος Πρόεδρος των εμπόρων – Βιοτεχνών Λουτρακίου απευθυνόμενος στο πουθενά, ρώτησε αν ο κόσμος έφερε αυγά για τους πολιτικούς. Απ’ ότι μπορούμε να γνωρίζουμε ο ίδιος δεν έφερε, μήπως ήλπιζε να πάρει, αφού πολιτικολογεί ο ίδιος συχνά –  πυκνά.
* Είχε μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση αφού μετά τη δοξολογία οι κυρίες μεγάλης ηλικίας έτρεξαν να πιάσουν καρέκλες στο χώρο της εκδήλωσης.
* Η περισσή υπερηφάνεια για τους εθνικούς Ήρωες συντοπίτες – Περαχωρίτες ξεχείλιζε από τα βάθη της ψυχής του κ.  Κ. Λογοθέτη ο οποίος βέβαια διάβαζε την ομιλία του και τα συναισθήματα που ένιωθε από μέσα, εννοούμε μέσα από το χαρτί που είχε μπροστά του, αντί να τα αφηγείται εκ βαθέων. Για του λόγου το αληθές – δεν ήταν ο μόνος.
Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες και διαβάστε τα υπόλοιπα…

* Κάποιος άλλος ο οποίος επίσης εκφώνησε λόγο σε μια τόσο ιστορική ημέρα, λίγο πριν μασούσε τσίχλα, τόσο που ανησυχήσαμε μήπως δεν μπορέσει να εκφωνήσει την ομιλία του λόγω εξάρθρωσης.
* Η κα Φαρμάκη έδωσε μια γλυκιά χροιά στην εκφώνησή της και ευχήθηκε «Καλές επίσης εκδηλώσεις».
* Όλοι οι ομιλητές παραλλήλισαν την ιστορική Μάχη της Περαχώρας με τους χαλεπούς καιρούς που περνά η χώρα μας, με πρώτη και καλύτερη την κα Βουλευτή η οποία θα μπορούσε να δώσει μάχη από τη θέση που βρίσκεται, αντί να παρακινεί τους πολίτες να δώσουν μάχη. Ξέχασαν να μας πουν πως και εναντίον ποιού εχθρού ακριβώς. Ο κος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης βέβαια έδωσε οδηγίες οι οποίες όμως χρηστικά δεν μεταφράζονται σε κάτι ουσιαστικό.
* Την παράσταση έκλεψε η κα Μίνα Πέτρου –  Βενετσάνου. Όσο και το χρόνο των παρευρισκομένων οι οποίοι χειροκρότησαν με ζήλο, τόσο στη διάρκεια της φορτισμένης και δακρυσμένης ομιλίας της όσο και κυρίως στο τέλος, όταν αυτό επιτέλους έφτασε.
* Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο συντονιστής της – εκφωνητής ενημερώνοντας το κοινό είπε χαρακτηριστικά: « μετά το πέρας της τελετής μπορείτε να πάτε… στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Περαχώρας». Προς στιγμήν ανησυχήσαμε μήπως μας στέλνει κάπως πιο μακριά.
Με συγκίνησε, ζέστη και καλή οργάνωση, που του χρόνου θα γίνει καλύτερη, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος εορτασμός της Μάχης της Περαχώρας.

[slideshow]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *