08/05/2024

Όρθωσε ανάστημα ο Χάρης Μαρίνης:”Εγώ ο Χάρης ο Μαρίνης θα φροντίσω προσωπικά να βρει ο Κώστας Λογοθέτης άδεια την κάλπη στις εκλογές του 2014″!

0

Όρθωσε ανάστημα ο Χάρης Μαρίνης:”Εγώ ο Χάρης ο Μαρίνης θα φροντίσω προσωπικά να βρει ο Κώστας Λογοθέτης άδεια την κάλπη στις εκλογές του 2014″!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όρθωσε ανάστημα ο Χάρης Μαρίνης και από τη θέση του Γραμματέα Κορινθίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προβαίνει σε αποκαλύψεις σε σχέση με την παρεμπόδιση του “κουκουλώματος” του θέματος των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων.
Και μπροστά σε κάμερες (στην εκδήλωση κοπής της πίτας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων) μιλάει για εσκεμμένη απόκρυψη της συμβολής του ιδίου και του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, από τον Κώστα Λογοθέτη. Τονίζει και δημοσίως αυτό το οποίο εδώ και καιρό δεν κρύβει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις: ότι ο Δήμαρχος προβάλλοντας τις κομματικές του σκοπιμότητες επισκιάζει τη συνεισφορά του Άρη Μαρίνη και της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη που συνέβαλαν τα μέγιστα στην έκβαση της υπόθεσης.
Ανοιχτά πλέον στρέφεται κατά του Κ. Λογοθέτη (στην εκλογή του οποίου ως γνωστόν είχε συνεισφέρει) και μας θυμίζει αυτά που μας είπε προ ολίγον ημερών γνωρίζοντας ότι τα λόγια του θα δημοσιοποιηθούν: “Εγώ ο Χάρης ο Μαρίνης θα φροντίσω προσωπικά να βρει ο Κώστας Λογοθέτης άδεια την κάλπη στις εκλογές του 2014”! Δεν έχουμε παρά να τον θαυμάσουμε για την ευθύτητα με την οποία τοποθετήθηκε την ίδια ακριβώς ώρα που ο γιος του στην 1η Συνεδρίαση του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου δεχόταν τα πυρά του Δημάρχου.

Τα παρακάτω στοιχεία από το Geraniablog.blogspot.com

Και όμως ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κάρφωσε τον Κώστα Λογοθέτη για το θέμα των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων .

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πιττας των Ανεξάρτητων Ελλήνων,ο γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής κατηγόρησε τον Δήμαρχο  Λουτρακιου  Αγ.Θεοδωρων Κώστα Λογοθέτη οτι απέκρυψε  την συμβολή που είχε στο ζήτημα των λιμενικών ταμείων, εκτός των άλλων παραγόντων, και η Βουλευτής Μικα Ιατριδη. Να σημειωθεί οτι η Βουλευτίνα Δωδεκάνησου των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε προ ημερών όπως έχει ήδη αναφερθεί από τον freddotv.gr] σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κορίνθου για την κοπή της πιττας του κομματος. Δειτε εδω το ενδιαφερον βιντεο.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RPPoivnc8XQ]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *