05/05/2024

Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 5 Ψήφισμα κατά των μέτρων διαφωνίες ..Στα άρματα στα άρματα

0

Όλα τα video από το τελευταίο Δημ Συμβούλιο 12 10 2012 μέρος 5 Ψήφισμα κατά των μέτρων διαφωνίες, παραλογισμός

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΚαλά τώρα.. το Δημοτικό Συμβούλιο αντιτίθεται στην απάνθρωπη πολιτική της κυβέρνησης κτλ κτλ. Μπράβο στο Δημοτικό Συμβούλιο!
Η κυβέρνηση κατόπιν τούτου τρέχει έντρομη να συμμορφωθεί προκειμένου να αποφύγει τις κυρώσει με τις οποίες απείλησε ο μαχητικός, αγωνιστής κ Πρόεδρος την Κυβέρνηση λέγοντας αυτολεξεί: “αν δε συμμορφωθούν θα μας βρουν απέναντί τους”. Εύλογα αναρωτήθηκαν κάποιοι , αλλά το εξέφρασε ο κ Παύλου τι θα κάνουμε, λέει, θα πάρουμε τα όπλα; Η απάντηση του Προέδρου ήταν: “υπάρχουν διάφορες μορφές αγώνα, μία είναι κι αυτή αν αποφασίσει ο λαός να την χρησιμοποιήσει εμείς τι να πούμε;” (βγάζοντας την ουρά του απέξω πάντα όμως μαχητικά) και καλά του είπε ο κ Παύλου: “εμείς το λέμε”.

Ο κ Στάμου συνόψισε ακριβώς τον παραλογισμό αυτού του ψηφίσματος. Το 80 % του λαού λέει όχι στα μέτρα. Τι παραπάνω θα προσθέσει αυτό το ψήφισμα; Που θα σταλεί αυτό το ψήφισμα στον Όλι Ρεν, στη Λαγκάρντ; Στους βουλευτές του νομού; Αξίζει να δείτε το βίντεο, είναι φορτισμένος και εύστοχος ο λόγος του.

Ξεχάσαμε να σας πούμε ότι κλασσικά η κ Φόρτη είχε δικό της ψήφισμα, πράγμα το οποίο αφενός αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά της, αφετέρου όμως γεννά το καλοπροαίρετο ερώτημα: Σε ποια σημεία διαφέρει ουσιαστικά το ψήφισμα που πρότεινε η κ Φόρτη από το ψήφισμα που ήρθε στο Συμβούλιο; Η ερώτηση τίθεται σοβαρά και καλοπροαίρετα, το τονίζω.

Αφήστε που έγινε ένα μπάχαλο, όπου θα μπορούσαν να προκύψουν 2 ψηφίσματα, την ώρα που αμφισβητείται η χρησιμότητα του 1 εξ αυτών.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=u5ovkQK-IBg]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *