28/04/2024

Ψηφίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Λουτρακίου Περαχώρας.

4

Ψηφίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Λουτρακίου Περαχώρας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τι tvΨηφίστηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Περαχώρας. Είναι η Δημοτική Σύμβουλος κα Εβίτα Κούτμου, ύστερα από πρόταση του Δημάρχου που παρότρυνε το σώμα να ψηφίσει  ομόφωνα.
Για παρασκήνιο και συναλλαγές πολιτικού χαρακτήρα έκανε λόγο η κα Πρωτοπαππά ενώ επέμενε στην παραίτησή της λόγω παρασκηνιακών συνεννοήσεων που υπονόησε ότι έγιναν. Και ο κ Γκιώνης είπε για συναλλαγές που ξεκίνησαν από την τελευταία εβδομάδα των εκλογών και “εξαργυρώνονται” σήμερα.  Ο κ Παύλου δεν το άφησε έτσι, ζήτησε από τον κ Γκιώνη να αντικαταστήσει τη λέξη συναλλαγές με τη λέξη συνδιαλλαγές  που υποδηλώνει όχι οικονομικής φύσεως ανταλλάγματα αλλά συνεννοήσεις. Ο κ Γκιώνης δεν είχε κανένα πρόβλημα ακόμα και να ανακαλέσει. Ο κ Δήμαρχος πάλι ένιωσε την ανάγκη να επαναλάβει για ακόμα μία φορά ότι ο τέως Δήμαρχος δεν έχει συνείδηση της ελληνικής γλώσσας. Το εξέλαβε ως προσβολή ο κ Γκιώνης, κάπου ήταν κιόλας προσβολή. Είναι αλήθεια ότι αν συγκρίνουμε τους κ Δημάρχους ο κ Λογοθέτης έχει μια ιδιαίτερη ευφράδεια λόγου (το όνομα είναι;), ο κ Γκιώνης έχει ευθύτητα και αμεσότητα.

Στο θέμα μας, γιατί ξεφύγαμε, αλλά ξέφευγε συνεχώς από το θέμα και το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο. Θα το δείτε και στα video που θα ακολουθήσουν.

Η πρόταση κας Κούτμου από τον κ Δήμαρχο για την θέση της Προέδρου μας φάνηκε όχι τυχαία, ας το πούμε έτσι, την ημέρα που το είχε προτείνει ο κ Δήμαρχος την προηγούμενη φορά. Θα μπορούσε να εξυπηρετεί πολιτικούς σκοπούς στον χειρισμό της αποπομπής του Προέδρου. Αυτό όμως δεν επιβαρύνει απαραιτήτως την κα Κούτμου. Όπως δεν επιβαρύνει απαραιτήτως και τον κ Παύλου. Επίσης αν και τιμητική θέση δεν είναι και τόσο πολυπόθητη απ’ ότι φαίνεται λόγω του παρασκηνίου που βγήκε στο προσκήνιο, λόγω των ευθυνών που συνοδεύουν μια τέτοια θέση, λόγω των απ’ ότι ακούμε ειλημμένων αποφάσεων στις οποίες θα κληθεί να συμμορφωθεί το εκάστοτε Προεδρείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Δεν αναφερόμαστε μόνο στα τοπικά όσο στα πανελλαδικά τεκταινόμενα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Ψηφίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Λουτρακίου Περαχώρας.

  1. Μετά το μπάζο τον μαρίνη όποιον και να έβαζαν κέρδος είναι

  2. Θα γελάσει κάθε πικραμένος με το τί θα επακολουθήσει, μετά τη συνεργασία Λογοθέτη-Παύλου , στη μέση η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου………………..και απέναντι τα μέλη της πλειοψηφίας.

  3. Το συνεταιριλίκι Παύλου – Λογοθέτη δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα! Και τι θα δούμε ακόμη!

  4. Η κα Πρόεδρος είναι έξυπνη και με μόρφωση θα τα καταφέρει μια χαρά. Επίσης δεν θα έχει εχθρούς απέναντι όλα θα πάνε καλά επιτέλους για το λιμενικό ταμείο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *