ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η ελληνίδα αθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου από την Κατερίνη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας !!!

1

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η ελληνίδα αθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου από την Κατερίνη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας !!!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟκατέκτησε η ελληνίδα αθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στην Σεβίλλη με σκιφ ελαφρών βαρών.Η Ελληνίδα κωπηλάτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με χρόνο 8:32.92.Η Ελληνίδα κωπηλάτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με χρόνο 8:32.92.

Η Κατερίνα Νικολαϊδου απολαμβάνει τη θέα από την κορυφή της Ευρώπης! Η αθλήτρια του ΝΟ Κατερίνης κατέκτησε στη Σεβίλλη χρυσό μετάλλιο στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών προσθέτοντας μία ακόμη μεγάλη επιτυχία στο παλμαρέ της ελληνικής κωπηλασίας.

Η κούρσα στο τελικό της κατηγορίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν εκπληκτική. Η Κατερίνα Νικολαϊδου κρατούσε τη 2η θέση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στα τελευταία 500 μέτρα η 20χρονη πρωταθλήτρια έκανε την αντεπίθεση της έναντι της πρωτοπόρου Μικαέλα Τόπε-Τράερ από την Αυστρία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, σημειώνοντας μάλιστα τον καλύτερο χρόνο του αγωνίσματος στη διοργάνωση (8.32.92).

Η Αυστριακή περιορίστηκε στη δεύτερη θέση με διαφορά σχεδόν τεσσάρων δευτερολέπτων. Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Μαριάν Φρένκεν από την Ιρλανδία.

«Η κούρσα ήταν πολύ σκληρή μέχρι τα τελευταία 500 μέτρα. Στη συνέχεια πέρασα μπροστά. Δεν ήταν τίποτα σχεδιασμένο. Έτσι βγήκε η κούρσα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αυτό ήταν το πρώτο μου μετάλλιο σε μεγάλους αγώνες, μετά την αλλαγή που έκανα πηγαίνοντας στην ελαφριά κατηγορία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι αυτό. Ελπίζω να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια. Επόμενος στόχος είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες στην Τουρκία», δήλωσε λίγο μετά την επιτυχία της η Κατερίνα Νικολαϊδου.

Στην ίδια κούρσα μετείχε και η Κύπρια Άννα Ιωάννου, που κατέλαβε την 6η θέση.

Στον τελικό της δικώπου άνευ ελαφρών αβρών οι Γιώργος Κόνσολας και Νίκος Αφεντούλης τερμάτισαν στην 5η θέση. Στους άλλους δύο μεγάλους τελικούς, όπου είχαμε ελληνική συμμετοχή, την 6η θέση κατέλαβαν στο διπλό σκιφ ελ βαρών οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής καθώς επίσης και ο Σπύρος Γιάνναρος στον τελικό του σκιφ ελ. βαρών.

Πηγή: gr.euronews.com

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η ελληνίδα αθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου από την Κατερίνη, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *