25/04/2024

Φωτορεπορτάζ loutrakitv.gr : Αυτοκίνητα κολυμπάνε, ποτάμια το νερό στο ύψος της Χαλυβουργικής, μποτιλιάρισμα

2

Αυτοκίνητα κολυμπάνε, ποτάμια το νερό στο ύψος της Χαλυβουργικής, μποτιλιάρισμα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Φωτορεπορτάζ την ώρα που ξέσπασαν δυνατές βροχοπτώσεις χθες το απόγευμα γύρω στις 17:30 το απόλυτο χάος στο ύψος της Χαλυβουργικής. Αυτοκίνητα πάνω σε δρόμους που μοιάζουν με ποτάμια να προσπαθούν να μετακινηθούν, ουσιαστικά κολυμπώντας και ένα μποτιλιάρισμα άνευ προηγουμένου!
Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά πόσο νερό σηκώνει το όχημα της Πυροσβεστικής, ένα ΙΧ με ασυνείδητο οδηγό που προσπερνούσε σαν να του ανήκει ο δρόμος και αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους σήκωνε κύμα λάσπης και σκορπώντας πανικό (παντού υπάρχει ένας μ… (ύθος). Νταλίκα κόλλησε στη λάσπη και προσπαθούσε για πολλή ώρα να ξεκολλήσει και φυσικά η τεράστια ουρά που συνεχιζόταν για πολλές δεκάδες μέτρα. Με εξαίρεση τον ασυνείδητο που αναφέραμε παρατηρήσαμε μια απόλυτη πειθαρχία, ένα συναίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των οδηγών που έπαθαν το ίδιο κακό και πρέπει κάπως να συνεχίσουν το δρόμο τους με τις δύσκολες συνθήκες. Φυσικά είναι πραγματικά απορίας άξιο πως πάντα μα πάντα στο ίδιο σημείο για τόσες δεκαετίες παραμένει το πρόβλημα μόλις πέσουν οι πρώτες βροχές. Τόσα έργα βελτίωσης με το αποτέλεσμα που βλέπετε! Σε ένα κράτος με απάνθρωπη φορολογία (όσοι πληρώνουν φόρους θα συμφωνήσουν) σε μια χώρα που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό; !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Φωτορεπορτάζ loutrakitv.gr : Αυτοκίνητα κολυμπάνε, ποτάμια το νερό στο ύψος της Χαλυβουργικής, μποτιλιάρισμα

  1. Η πολιτεία δεν είναι σε θέση να προσφέρει τα βασικά ζούμε τριτοκοσμικές καταστάσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *