Φωτια στο εργοστασιο ξυλειας ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΓΚΛΗ ΑΒΕΕ

2

Σήμερα (5/10/2011) λίγο πριν τη μία το μεσημέρι εκδηλώθηκε φωτιά σε οικόπεδα με ξερά χόρτα πλησίον της Βιομηχανικής Ζώνης στον Ισθμό της Κορίνθου. Η φωτιά εξαπλώθηκε εξαιτίας της ξυλείας την οποία επεξεργάζεται το συγκεκριμένο εργοστάσιο επεξεργασίας ξυλείας, εργοστάσιο ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΓΚΛΗ ΑΒΕΕ.
Η επεξεργασία περιλαμβάνει και χρήση χημικών υγρών τα οποία φυλάσσονται σε δεξαμενές και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνa λόγω του ότι είναι εξαιρετικά εύφλεκτα. Μιλώντας για εύφλεκτα υλικά δε θα πρέπει να παραλείψουμε τα παρακείμενα πρατήρια βενζίνης. Δε χρειάζεται επεξήγηση.
Προκειμένου να επιτευχθεί η Πυρόσβεση κινητοποιήθηκαν δραστικά τα Πυροσβεστικά σώματα, εθελοντές και επαγγελματίες από όλες τις κοντινές περιοχές που με αυταπάρνηση και ηρωισμό, χωρίς υπερβολές, ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες.
Το παρόν έδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχης Γ. Δέδες, Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων. Κ.Λογοθέτες, Αντιδήμαρχοι Γ. Δέδες, Δ. Δέδες , ο Αντιπρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αριστείδης Μαρίνης.

[slideshow]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pyRsue6xKFk]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Φωτια στο εργοστασιο ξυλειας ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΓΚΛΗ ΑΒΕΕ

  1. τι πηγαν να κανουν οι πολιτικοι να κουβαλανε νερο με το κουβαδακι;

  2. Δεν εθεάθησαν το γραφείο τύπου, όπως και ο ειδκός Σύμβουλος. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο ένας ….. κι ο άλλος μπανιαρίζεται.
    Δικαιολογείται να είναι Αντιπεριφερειάρσης, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι στον αγώνα και οι υψηλά αμοιβόμενοι να μην είναι επί τω έργω;
    Δήμαρχε αναρωτιόμαστε αν είναι αδυναμία ψυχής ή κάτι άλλο… Γιατί τους κρατάτε;
    Πάρτε παραδοσιακούς Λουτρακιώτες αμισθή να σας βοηθήσουν, μόνο νομίζετε ότι σας βοηθάνε ,σκάβουν το λάκο σας,.
    Άνθρωπος που σας αγαπάει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *