20/05/2024

Φτιάξτε τη μέρα σας με καφέ Vouclait στο Λουτράκι! Προσφορά 5 καφέδες + 1 κερασμένος

0

Μια μέρα συννεφιασμένη με την πολιτική επικαιρότητα διεθνώς να προκαλεί από θλίψη ως ανησυχία για το μέλλον, δεν ξέρεις καμιά φορά τι είναι αυτό που μπορεί να σου κάνει τη διάθεση λίγο καλύτερη. Σίγουρα ένας καφές με αληθινό άρωμα που αναζωογονεί και δίνει την αίσθηση ότι η ζωή αποτελείται από όμορφες στιγμές, το άρωμα του καφέ μια άγκυρα με την αισιοδοξία που μας συνδέει με εικόνες ευτυχίας.
Μια βόλτα στο Vouclait είναι η αφορμή για έναν περίπατο. Για να μαζέψουμε τη σκέψη, για να πετύχουμε τους στόχους μας, για να χαρούμε την ομορφιά γύρω μας, την ομορφιά της συννεφιάς. Ένας καφές στο χέρι που αναδίδει αυτό το σαγηνευτικό άρωμα, μια ματιά στην μελαγχολικά γοητευτική θάλασσα, μια ματιά μέσα μας στις βαθύτερες αναζητήσεις μας…
Δεν θέλουμε πολύ χρόνο για να το ζήσουμε, όμως ύστερα από αυτή την όμορφη βόλτα θα νιώσουμε διαφορετικοί, αλλαγμένοι, πιο σίγουροι για τα θέλω μας και πιο ευγνώμονες για όσα έχουμε.
Φανταστείτε δε, τι ωραία που θα νιώσουμε αν ο καφές αυτός είναι κερασμένος με αγάπη από το Vouclait, που από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι τώρα απρόσκοπτα μας κερνάει τον έναν στους έξι καφέδες, έτσι για να έχουμε κάτι όμορφο να μας περιμένει, όταν μαζεύουμε αναμνήσεις και σφραγιδούλες.
Συνοδεύστε τον καφέ σας με σοκολατένιες απολαύσεις που αποδεδειγμένα κάνουν τη διάθεσή μας καλύτερη… δώστε στη μέρα σας τη γεύση που θέλετε να έχει, μια γεύση γλυκιά, μια γεύση Vouclait!

Είναι όμορφο να σε κερνάνε και να σε προσέχουν! Είναι υπέροχο να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ με όλο το άρωμά του και τη λαχταριστή γεύση του και να κερδίζεις έναν καφέ της αρεσκείας σου εντελώς δωρεάν.

…………………………………………………………….

Boulangerie Patisserie Vouclait

Ελευθερίου Βενιζέλου 18 στο Λουτράκι
τηλ. 2744061512 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *