19/04/2024

Φεστιβάλ νερού που θα κοστίσει γύρω στα 30 χιλιάρικα! Στήνεται τελευταία στιγμή. Δείτε video με την πρόταση και συζήτηση

10

Φρέσκα νέα.Αυτές είναι οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις κι άμα σας αρέσουν. Φεστιβάλ νερού που θα στηθεί τελευταία στιγμή από κάποιον άσχετο με το νερό

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=U1KQkXQUNLg&feature=g-upl]
Λοιπόν τα μαντάτα είναι κακά ή καλά για αυτούς που τα υποστηρίζουν.
Όπως ξέρετε δεν υπάρχουν λεφτά από το καζίνο αφού αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν για την μελέτη του Αρχαίου Δίολκου.
Επίσης κάτι που ψιλοσυζητήθηκε στο προηγούμενο συμβούλιο του ΠΡΟΜΗΘΕΑ είναι να έρθουν κάποιοι θίασοι, να χρεώσουν εισιτήριο και να ενταχθούν έτσι στις εκδηλώσεις του Δήμου. Βέβαια όπως κάθε χρόνο θα ενεργοποιήσουν και τους τοπικούς συλλόγους για να συμπληρώσουν τις εκδηλώσεις και να τιμήσουν τους συντοπίτες.
Τώρα όμως που το καλοκαίρι έφτασε, έφτασε και η στιγμή να υλοποιηθεί το όραμα για το Φεστιβάλ Νερού!

Θα περιλαμβάνει, όπως ανακοίνωσε ο κ Δήμαρχος, πολιτιστικά δρώμενα, επιστημονικές ημερίδες για υποστήριξη και προβολή του νερού, εκδήλωση με αναφορά στους Ισθμιακούς αγώνες.
Για τον λόγο αυτό κάλεσαν τον κ Τουλιάτο (τον μουσικό που συμμετείχε με τα κρουστά στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και είχε αξιοποιηθεί και από τον Δήμο για την ηχητική ενίσχυση της καύσης του Καρνάβαλου).
Για κάποιον λόγο θεωρήθηκε ειδήμονας στο θέμα του Φεστιβάλ Νερού. Γιατί ρωτήστε τον κ Δήμαρχο και τον κ Πρόεδρο του ΠΡΟΜΗΘΕΑ.
Έτσι ο κ Τουλιάτος πρότεινε φθηνές και υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις. Πως θα γίνει αυτό; Μακάρι, αν και η εμπειρία δείχνει ότι δεν γίνεται.
Βασικό στοιχείο του φεστιβάλ θεώρησε την εκπαίδευση αλλά τόνισε ότι «…Στη Δράμα γίνεται Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους 35 χρόνια και δεν υπάρχει ένας σκηνοθέτης από τη Δράμα, άρα είναι αποτυχημένο το Φεστιβάλ..». Τι άλλο θα ακούσουμε; !
Δηλαδή εδώ δεν κατάλαβα τι θα βγάλουμε χημικούς αναλυτές του νερού για να θεωρηθούμε πετυχημένοι στο φεστιβάλ νερού, τι είναι 2 σε ένα; Εκδηλώσεις και σχολή; (αφού δεν μας έκατσε η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων).

Καλά το ξεκίνησε με τα τύμπανα με νερό και με τις κλακέτες πάνω σε νερό, αλλά μετά προσπαθώντας ο κ Τουλιάτος να εμπλουτίσει την ιδέα του την κατάντησε σε επίπεδο σχολικής παράστασης ζωγραφιές, ποιηματάκια κα, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τις πολύ γνωστές κυρίες του θεάτρου με τα άγνωστα ονόματα  (κοινώς ούτε η μάνα τους) που θα απαγγείλουν ποίηση. Επίσης θα έχει μια παράσταση,αλλά άσχετη με το θέμα του νερού.
Φυσικά έπεσε και το σχετικό «γλύψιμο» στους συλλόγους για να φανεί αρεστός ότι θα τους αξιοποιήσει. Αν και τους δίνει μόνο 1 μηνα προετοιμασία, όπως και για τη θεατρική ομάδα, κάτι θα γίνει δε βαριέσαι.
Όπως όλοι οι δήθεν κουλτουριάριδες έτσι και ο εν λόγω κύριος θεώρησε υποχρέωσή του να κατηγορήσει τα πανηγύρια για την κακή ποιότητα μουσικής, αλλά και να αναφερθεί στον Beethoven. (εδώ είπε ότι με μια νέα ερμηνεία ο εκάστοτε Beethoven μπορεί να αναβαθμιστεί, φυσικά τώρα πια δεν μπορούμε να ρωτήσουμε τον μεγάλο μουσικό αν εγκρίνει τέτοιες παρεμβάσεις στο έργο του).
Ο ομιλητής καλόπιασε όλο τον Δήμο αρχής γενομένης από τα Ίσθμια, αναφερόμενος και στους Αγ. Θεοδώρους.
Βέβαια θα είναι διεθνείς οι μουσικοί, άρα διεθνές και το φεστιβάλ. Αν κάνει μάθημα ο Βραζιλιάνος κιθαρίστας θα μπορεί να έρθει κάποιος να παρακολουθήσει μάθημα από όλο τον κόσμο.
Ότι μέσα στην κρίση θα ξεσηκωθεί κάποιος για να παρακολουθήσει 1 μάθημα με κιθαρίστα; Ποιος θα είναι πια αυτός ο κιθαρίστας με την τόσο απίστευτη τεχνική και σε ποιον βιρτουόζο που θέλει να βελτιωθεί θα απευθύνεται δεν μας το διευκρίνισε.

Ο κος Τουλιάτος δεν είναι τυχαίος έχει αναλάβει και πολιτιστικά σε όλο το νομό. Σε ένα χωριό της Άρτας (δε θέλω σχόλια εδώ) έχει κάνει για 4 χρόνια ένα φεστιβάλ που ονομάζεται κρουστοπανήγυρις (εκεί το πανηγύρι δεν προσέβαλλε την αισθητική του καλλιτέχνη).

Έχουμε και τα γενέθλια της φιλαρμονικής 50 + 1 χρόνια. Του χρόνου θα γιορτάσουμε 50+2 και πάει λέγοντας ε κ Λόη;
Πόσα θα ξοδέψουμε;
30 χιλιάρικα έχουμε με αυτά κάτι θα φτιάξει ο κος Τουλιάτος. Θα φωνάξει καλλιτέχνες θα τους πει τόσα δίνω πόσα θες, και όποιος γουστάρει θα παίξει.
Σε τι είναι καλύτερος λοιπόν από τον κάθε μάνατζερ που κατηγόρησε;

Κλείνοντας να πούμε για την ποιότητα που μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την προσπάθεια:
Ο κ. Γκιώνης σε μια φράση συρρίκνωσε όλο το νόημα:
«Το να κάνεις μια συναυλία με 1000 ευρώ και να μαζέψεις τα καρακατσουλιά  αυτό θα είναι κακό για τον τόπο»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα αργότερα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

10 thoughts on “Φεστιβάλ νερού που θα κοστίσει γύρω στα 30 χιλιάρικα! Στήνεται τελευταία στιγμή. Δείτε video με την πρόταση και συζήτηση

  1. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΙΔΗΜΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ.

  2. Ο χαρακτηρισμός δεν είναι επιχείρημα, θα προτιμούσα να έγραφες τα σημεία όπου διαφωνείς. Εκεί η γνώμη σου θα ήταν πραγματικά χρήσιμη για τον πολιτισμό τον οποίο προστατεύεις.αλλά ξέρω ότι δε θα το κάνεις.

  3. Αυτό το χωριό της Άρτας που κάνει την κρουστοπανήγυρη ο Τουλιάτος είναι το χωριό της Φωτεινής που κάνει διακοπές και ο Δήμαρχος;

  4. Είπα δε θέλω σχόλια εδώ….κι εσείς σπεύσατε να σχολιάσετε…τι να πω?!!!

  5. Ρε είμαστε καλά? Δίνουμε 30.000 σε υποψήφιο βουλευτή της Κορινθίας εν μέσω εκλογών?

  6. Ο εν λόγω κύριος διευκρίνισε χθες ότι πολιτευόταν, αλλά δεν πολιτεύεται πια…

  7. Με ποιες διαδικασίες επέλεξαν αυτόν τον διοργανωτή; Κι εγώ θέλω να κάνω φεστιβάλ με 30 χιλιάρικα γιατί δεν έκαναν μειοδοτικό διαγωνισμό; Όλα στο φως και πάλι

  8. Αφού βγήκε τελευταίος, είναι εύκολο να το λέει, δεν νομίζεις

  9. Ο Τουλιάτος ήρθε φυτευτός να κάνει καμιά αρπαχτή και αν είναι δυνατόν να βάλει και πόδι στο δήμο για ότι προκύψει στη συνέχεια. Στο άρθρο δεν αναφέρθηκε ότι με όλη τη ‘διευθέτηση’ που προτείνει σε εκείνο το χαρτάκι που κουβαλούσε, προβλέπεται να πληρωθούν όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός των Λουτρακιωτών!
    Ο κύριος αυτός σήμερα θα ενημερωνόταν, γιατί δεν ξέρει τους χώρους, δεν ξέρει το δυναμικό των σχολών, το πρόγραμμά τους, το χρονοδιάγραμμα του τουρισμού στο Λουτράκι, τα σημεία ενδιαφέροντος, δηλαδή τίποτα απολύτως. Και αυτό τον άσχετο τυχάρπαστο θα εμπιστευθούμε για τη διοργάνωση ενός φεστιβάλ, που ο πρώτος χρόνος του θα οργανωθεί σε καμιά δεκαπενταριά μέρες. Φυσικά είναι γεγονός ότι οι Λουτρακιώτες είναι αγράμματοι και ζουν πίσω απ’ τον κόσμο, οπότε δεν έχουν εξοικειωθεί ακόμα με το τηλέφωνο για να πάρουν κάποιο από τα χιλιάδες συγκροτηματάκια από όλη την Ελλάδα που κόπτονται να δείξουν τη δουλειά τους. Η επιλογή που θα κάνει ο κύριος Τουλιάτος, κατά δική του δήλωση, είναι ότι θα τους λέει ‘έχουμε 1000 ευρώ. ερχόσαστε να παίξετε; Αν δεν θέλετε θα πάρω άλλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *