17/05/2024

Φρέσκα μαντάτα! Πέρασαν το Βιολογικό Καθαρισμό! Μαζεύουμε βοθρολύματα από όλη την επικράτεια!!! Σκαταποθήκη το Λουτράκι! Αυτό το τελευταίο το είπε ο τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης αλλά ποιος τον άκουγε!

3

Φρέσκα μαντάτα! Πέρασαν το Βιολογικό Καθαρισμό! Μαζεύουμε βοθρολύματα από όλη την επικράτεια!!!
Σκαταποθήκη το Λουτράκι! Αυτό το τελευταίο το είπε ο τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης αλλά ποιος τον άκουγε!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Φρέσκα μαντάτα! Πέρασαν το Βιολογικό Καθαρισμό! Μαζεύουμε βοθρολύματα από όλη την επικράτεια!!!
Σκαταποθήκη το Λουτράκι! Αυτό το τελευταίο το είπε ο τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης αλλά ποιος τον άκουγε!

Εδώ δεν άκουγαν ούτε τον πρώην Δήμαρχο Π.Παύλου που ήταν υπέρ το δέον μαχητικός πολέμιος αν και στην αρχή με θετικές προθέσεις.

Τελικά όμως όπως ακριβώς το είχε προβλέψει, η πλειοψηφία υπερίσχυσε και η Δημοτική Πλειοψηφία υπερψήφισε τα έργα που θα μεταφέρουν λύματα από τους γειτονικούς Δήμους: Κόρινθο, Βέλο – Βόχα.

Δείτε σε λίγο το Video με την αγωνιώδη προσπάθεια του κου Μαστραντωνάκη να πείσει για τη σπουδαιότητα της ένταξης στο πρόγραμμα, δείτε και τον νυν Δήμαρχο να τοποθετείται και να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα. Βέβαια η λέξη “ξεκαθαρίζει” δεν ταιριάζει και πολύ θεματικά.

Πρέπει να σας πούμε ότι χάριν ευπρέπειας αποφεύχθηκαν οι λέξεις που χαρακτήριζαν ακριβώς το αντικείμενο περί ου ο λόγος, μόνο ο κ Γκιώνης το είπε ευθαρσώς: Σκαταποθήκη!

Από την άλλη ο κος Λόης ενθουσιάστηκε επειδή θα μπορεί να αξιοποιήσει το νερό που θα προκύψει από την επεξεργασία των βοθρολυμάτων κάνοντας οικονομία στα χρήματα του Δήμου, απ’ ότι ξέρουμε όμως αυτή η οικονομία δεν επηρεάζει τα οικονομικά του Δήμου, αλλά της επιχείρησης Ύδρευσης. Αν κάνουμε λάθος παρακαλώ να μας διορθώσετε.

Το νερό, λέει ο κ Μαστραντωνάκης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στα συντριβάνια! Ποια συντριβάνια κ Δέδε, Γεώργιε; Αυτά που διαλύσαμε;

Και άντε και τα φτιάξαμε τα συντριβάνια, ποιος θα τα δει; Οι τουρίστες που θα έρθουν στην πόλη του Νερού; Αυτή την πόλη με τα βοθρολύματα;

Αλλά ποιοι τουρίστες θα μου πείτε; Που να το μάθουν το Λουτράκι; Α ναι! Μα από τα πανό που διαφημίζουν το Λουτράκι στο ίδιο το Λουτράκι.

Τι ομορφιά και τι χάρη να εμφανίζεται το διαφημιστικό πανό ύστερα από τις κοτούλες (τα φώτα που ξέμειναν από το Πάσχα).

Θέλετε να διαφημίσετε το Spa στους ήδη υπάρχοντες επισκέπτες; Οκ, βάλτε παραπεμπτικές πινακίδες, διακριτική διαφήμιση και κομψή, αλλά αυτό για να γίνει θέλει συντονισμό, ενώ το πανό μάλλον προέκυψε μεταξύ άλλων για να έχουμε να λέμε ότι κάτι κάναμε ενόψει του rally acropolis.

Τέλος πάντων μην ξεφεύγουμε, κι άλλα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και γύρω από το θέμα του βιολογικού και γύρω από τους Αγ. Θεοδώρους γενικότερα.

Δόθηκαν και εξηγήσεις για τις ανεξαρτοποιήσεις (κάνει και ομοικαταληξία αυτό).

Έγιναν τελικά οι κατασχέσεις γύρω από το Υδροθεραπευτήριο!  Τεράστια ποσά , ακούστε να μαθαίνετε…

Και κάτι ακόμα, το κλίμα όντως δεν είναι δημοκρατικό, όταν δημοτικός σύμβουλος επιμόνως ζητάει το λόγο και δεν τον παίρνει. Γιατί; Και γιατί μετά του δίνετε, κ Πρόεδρε, το δικαίωμα να μιλήσει υπό μορφή χάρης; Είναι υποτιμητικό. Πως να μην κάνει σαν παιδί όταν εσείς κάνετε σαν διευθυντής σχολείου;

Αυτά και άλλα πολλά  στα video που ακολουθούν

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Φρέσκα μαντάτα! Πέρασαν το Βιολογικό Καθαρισμό! Μαζεύουμε βοθρολύματα από όλη την επικράτεια!!! Σκαταποθήκη το Λουτράκι! Αυτό το τελευταίο το είπε ο τέως Δήμαρχος Γ. Γκιώνης αλλά ποιος τον άκουγε!

  1. Σκατούπολη γίναμε τι ντροπή να προσπαθεί ο Λογοθέτης να καταστρέψει αυτή την πόλη, κάνει ότι μπορεί για να υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής στο Λουτράκι!

  2. Γνώμη μπορούν να έχουν όλοι, γνώση για να έχουν γνώμη έχουν;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *