Φοβερή «Καραμπόλα» ! Οδηγός γλίτωσε από θαύμα και 8 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε συγκρουόμενα

0

 Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας του δυστυχήματος που σημειώθηκε εχθές στη λεωφόρο M65 του Λάνκασαϊρ της Βρετανίας

Τη σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα οδηγός βρέθηκε αντιμέτωπη με μια καραμπόλα 8 αυτοκινήτων μέσα σε πυκνή ομίχλη, αλλά ευτυχώς κατάφερε να βγει αλώβητη χάρη στα εξαιρετικά αντανακλαστικά της δείχνει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας του δυστυχήματος που σημειώθηκε εχθές στη λεωφόρο M65 του Λάνκασαϊρ της Βρετανίας, όταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την απροσεξία ορισμένων οδηγών, προκάλεσαν καραμπόλα.

Το βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγος της οδηγού, καταγράφηκε από την κάμερα του ταμπλό του αυτοκινήτου της. Σε αυτό βλέπουμε ξαφνικά τα φώτα φρένων του αυτοκινήτου να διαπερνούν το πέπλο της πυκνής ομίχλης και να αποκαλύπτουν ένα… εφιαλτικό σκηνικό, με συντρίμμια από τη σύγκρουση να πετάγονται στον αέρα και τα οχήματα να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο σαν συγκρουόμενα. 

Το υλικό αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να εμπλακεί κανείς σε ένα τροχαίο, ακόμα και όταν οδηγεί με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα, εάν υπάρχει μειωμένη ορατότητα ή ομίχλη.

Ο σύζυγος της Leticia Heys, της επιδέξιας οδηγού που κατάφερε με μια έξυπνη μανούβρα να αποφύγει την καραμπόλα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης με το βίντεο: «Σήμερα αισθάνομαι πολύ τυχερός, αφού χάρη στη βοήθεια του θεού δεν έχασα το στολίδι της ζωής μου, τη σύζυγό που, που κινδύνεψε πολύ σοβαρά. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πόσο κοντά έφτασε να την χτυπήσει από πίσω ένα μεγάλο φορτηγό. Έναν δεν είχε κάνει τη μανούβρα που έκανε, το φορτηγό θα την είχε χτυπήσει σίγουρα. Θέλω να πω σε όλους ένα πράγμα: Μην θεωρείτε δεδομένα τα πρόσωπα που αγαπάτε στη ζωή σας. Πρέπει να τους λέτε κάθε μέρα ότι τα αγαπάτε».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *